Social Media Icons

slide code

Interior design | Inspiration


Ahojte! Interior design ma vždy zaujímal a vždy som si predstavovala ako by som si zariadila svoj vlastný byt (a stále o tom snívam!). Vždy sa rada inšpirujem na pintereste (na ktorom som úplne závislá), kde mám celú nástenku venovanú práve tomuto. Rada by som vám aj tu na blogu ukázala ako si predstavujem svoje budúce bývanie a možno vás aj troška inšpirovať. Snažila som sa vybrať fotky zo všetkých miestností - spálňa, obývacia izba, kuchyňa aj kúpeľňa.

interior design inspiration
interior design inspiration

Ku kolážam, ktoré som vytvorila som pridala aj pár vecí (väčšinou dekorácií), ktoré sa mi veľmi páčili a určite by som ich prijala do svojho dream house-u. Našla som ich na stránke FAVI.SK, ktorý je po novom aj na Slovensku a slúži ako vyhľadávač nábytku a dekorácií z rôznych obchodov. Majú tam naozaj krásne veci, ktoré v obyčajných obchodoch nenájdete. Mňa najviac zaujali dekorácie, z ktorých by som si určite vedela vybrať. Ak by sa vám teda niečo z toho páčilo, tak to nájdete práve na tejto stránke.

interior design inspiration
interior design inspiration

Určite si hneď na prvý pohľad všimnete aké farby u mňa vyhrávajú. Sú to svetlé farby - biela, sivá, hnedá, ružová. Páčia sa mi izby, kde je veľa svetla a kvetov, ktoré si myslím, že priestor pekne oživia. Mám rada, ak sa tam objaví aj drevo, ale nie veľa.

Biele a svetlé priestory môžu niekedy pôsobiť chladno, preto ich treba zútulniť dekami, obrazmi, kvetmi a rôznymi dekoráciami. Páčia sa mi aj metalické lampy alebo rôzne dekorácie (napríklad v tvare kaktusu alebo ananásu). V poslednom čase som sa zamilovala aj do veľkých okrúhlych zrkadiel. Podľa mňa to vyzerá veľmi dobre, keď sú izby a nábytok v basic farbách, ale vložíte do toho potom aj troška farby. U mňa momentálne vyhráva ružová, modrá a zelená. A najlepšie na tom je, že farby môžete vždy obmieňať a tak vás to nikdy nebude nudiť.

interior design inspiration
interior design inspiration
interior design inspiration

Aké izby, farby, dekorácie sa páčia vám?

Komentáre

  1. Máme úplně stejný vkus, přesně tento styl je mi nejbližší a všechny kouksy by se mi také líbily :) A projíždění pinterestu patří také k mým oblíbeným aktivitám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejdřív ti musím říct, že se mi hrozně líbí, jak máš blog udělaný :) Jinak máme hodně podobný vkus, takže mě se líbí snad všechny věci, co jsou v článku.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musím říct, že jsi to hrozně hezky navrhla a máš dokonalou představu!^^ Já teda osobně růžovou moc nepreferuji, ale v tomhle to vypadá moc pěkně. Sama sním o tom, že si navrhnu bydlení někdy sama a budou tam odstíny bílé, krémové a občas se tam naskytne nějaká ta světle zelená, šedá nebo světle modrá.

    Tak jako ty upřednostňuji když je v pokoje dostatek světla, protože když je pokoj moc tmavý, nepůsobí to na mě pěkně a podle mě i na člověka to nemá dobrý vliv. ^^

    Mimochodem to jak jsi zpracovala koláže je dokonalé. ^^

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc hezky zpracované koláže! :) Též u mě vedou světlé barvy a dřevo, tak uvidíme :) Kaktusy jsou nutnost! :D

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherne spracovaný článok! Tiež sa do podobného chystám :) Ja milujem strieborné dekorácie, sviečky a všetky tieto blbosti do izby, ktoré aj napriek tomu, že práve nepotrebujem, musím kúpiť :D

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zbožňujem takéto články. Aj ja hľadám inšpiráciu na pintereste (najlepší zdroj ♥) a pri pohľade na všelijaké pekné dekorácie sa roztápam. Najradšej mám minimalistický štýl a všetko v izbe by som si podľa toho chcela zariadiť :)

    Inak veľmi pekne spracovaný článok! ♥
    Wear the Confidence

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Na Pinterestu jsem taky závislá :D je to skvělá aplikace :D, mimochodem máš podobný vkus :) krásný design ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Taky vždycky koukám na Pinterest a sním o tom, jak jednou zařídím dům či byt. Přesně takový styl, který si ukázala, by se mi moc líbil. Je pravda že už se snažím teď v pronájmu o něco podobného, ale není to zas tak ono, nejsou takové možnosti, ale jednou ve vlastním to bude jiná :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Och, kiežby aj náš terajší bytík vyzeral takto, no keďže sme len v podnájme, predstavy zatiaľ stále ostávajú len predstavami :D Ale snáď one day ❤
    Nádherné koláže!
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Máš senzační vkus, bílá je moje nejoblíbenější barva a tenhle jednoduchý styl interiéru úplně zbožňuju! Super inspirace.
    PS: Ty koláže jsou neuvěřitelně roztomilé, líbí se mi, jak jsi přidala konkrétní doplňky. Ten úvodní obrázek je taky skvělý! :)

    AESTHETICxKAT

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
La La La
Konečne je teplo! Už som mala plné zuby zimy a neustáleho striedania zimného a letného oblečenia a…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…