Social Media Icons

slide code

On positive thinking and how it affects everything.


Už asi z nadpisu viete o čom bude dnešný článok. Chcela by som sa s vami podeliť o moje myšlienky ako pozitívne myslenie ovplyvňuje náš život. Posledné mesiace mám pocit, že sa veľmi mením, že sa stále hľadám vo všetkom a viac uvažujem nad vecami, nad budúcnosťou.. Je to len pár mesiacov, čo som oslávila svoje 20-te narodeniny a moja osobnosť sa formuje (a stále bude) a mám obdobie keď hľadám samú seba a veľkú rolu v tom hrá práve pozitívne myslenie..

thestyletale field off the shoulder
YOUR MIND IS A POWERFUL THING. WHEN YOU FILL IT WITH POSITIVE THOUGHTS, YOUR LIFE WILL START TO CHANGE.
U mňa sa to všetko začalo filmom Secret (alebo Tajomstvo), ktoré určite väčšina z vás pozná. Po pozretí toho filmu som začala viac uvažovať nad tým a ako vlastne celý vesmír funguje. Vždy som sa skôr považovala za realistického človeka a nie negatívneho alebo pozitívneho. Vždy som sa na veci pozerala také aké sú. Snažím sa však to otočiť smerom k tomu pozitívnemu a všetko zamerať na moje myšlienky. "Prečo by malo byť dôležité, kto si čo myslí?" - môže si niekto povedať. Ale nesúhlasím. Myslím si, že myšlienky sú veľmi dôležité a mocné. Niekto to volá karma, niekto zákon príťažlivosti, ale všetko to funguje na rovnakom princípe. Všetko to funguje tak, že čo dáte - to dostanete. Myslím tým slová a myšlienky, ktoré dáte do sveta, vesmíru. Dokážu ovplyvniť nielen vás ale ľudí vo vašom okolí a preto je dôležité sa obklopovať pozitívnymi ľuďmi. Ak vyšlete niečo negatívne, môže to pokaziť deň nielen vám, ale aj niekomu inému a tak isto to je naopak. Hneď po pozretí filmu som si to skúsila a fungovalo to. Hlavné je v to veriť. Niekedy sa to splní hneď, niekedy to môže trvať dni, týždne, mesiace, dokonca aj roky. A ak sa to nepodarí, tak sme v to skutočne neverili, nevysielali sme dostatočne silné myšlienky alebo to tak proste malo byť. 

thestyletale field off the shoulder
Leave a little sparkle wherever you go.
Netvrdím, že sa na všetko vždy pozerám pozitívne. To ani vždy nejde. Každý človek má vo svojom živote slabé chvíľky, zlé dni, keď v niečo prestane veriť a troška sa opustí. Dôležité je sa k tomu vrátiť, pretože práve tie momenty nás a naše myšlienky formujú. 

thestyletale field off the shoulder
thestyletale field off the shoulder

Čo si myslíte o pozitívnom myslení / karme / zákone príťažlivosti vy? Riadite sa tým? Poznáte nejakú knihu na túto tému? 

Komentáre

  1. Já jsem tenhle film viděla, dokonce jsem četla knížku. Myslím si, že v to nějak podvědomě věřím, ale že bych to úplně dodržovala, to říct nemůžu. Ale musím říct, že tenhle článek jsem přesně teď potřebovala. Děkuju. :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Takéto články proste milujem♥ áno, verím v karmu aj v zákon príťažlivosti. Už nejeden raz sa mi to potvrdilo, čo je až trošku desivé, ale hej. Veľa ľudí, čo robili zle ostatným, o pár mesiacov sa im to všetko vrátilo a sledovala som to na vlastné oči. Karma je proste zdarma, preto si treba dávať pozor na to, ako sa k ľudom chováme a ako veľmi dokážeme byť sebeckí.

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musim zminit, ze clanek je uzasny, presne takove ctu nejradeji. Film neznam, ale knihu ano, dokonce od autorky mam doma knihu Hrdina, jinak posledni dobou čtu knihy na tento způsob- čtyři dohody...zkratka jak byt stastny. Ja jsem se naucila za posledni rok dve veci: vsechno zle je k necemu dobre a od doby, co jsem optimista, hledam ve vecech jen to dobre, tak jsem šťastnější :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. úplne súhlasím! nie som nejaký zarytý spirituálny vyznávač, ale verím v karmu, v dobro, v pozitívne myslenie, a že všetko zlé je na niečo dobré :).

    inak krásne fotky, neskutočne ti to na nich pristen! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já věřím v karmu, ta mi přijde, že funguje. To co dáš, se ti jednou vrátí a naopak. Přesně jak píšeš. Také ti chci poděkovat za milý komentář na mém blogu, potěšil mě a určitě se sem budu ráda vracet :) Také chci pochválit fotky v článku, moc pěkné :)

    https://thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. určitě s tebou souhlasím! ale je opravdu těžké si kontrolovat své myšlenky a zůstat pozitivní ve všech situacích. v září mi diagnostikovali jednu nevyléčitelnou nemoc a do toho jsem maturovala a celý rok jsem byla hrozně ve stresu a pořád mi bylo zle... téměř každý den po celý rok jsem akorát ležela doma a na nic víc se nezmohla, až od té doby, co mi skončila škola se mi to začlo pomalu zlepšovat a teď si začínám konečně užívat života jako před tím... a stojím si za tím, že se to dlouho nezlepšovalo hlavně kvůli stresu, protože byl na mě hrozný nátlak ze školy, vlastně i ode mě nejvíc. chtěla jsem to všechno zvládnout a na druhou stranu jsem si říkala, že to nedokážu... a právě proto, že jsem nevěřila ani sama sobě, tak jsem i fyzicky byla hrozně slabá. je hrozně těžký, ale důležitý věřit v lepší zítřky a hlavně věřit sám v sebe :). všechno je jen v hlavě :)
    jinak jsi hodná! snad už mi to blogování vydrží! :D po celou dobu jsem tě sledovala, i tvůj youtube a jsem na tebe pyšná, jak jsi se posunula za tu dobu!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je mi hrozne ľúto, dúfam, že sa budeš mať už len lepšie a lepšie! A sama sebe si dokázala, že si to dala a všetko zvládneš ♥ Je to naozaj v hlave, lebo keby sme sa v ťažkých chvíľach začali opúšťať, tak by to bolo len ťažšie a horšie aj keď niekedy je naozaj ťažké zostať v tom pozitívnom.

      A veľmi som sa potešila, keď som videla, že si sa vrátila do blogového sveta, tak nech ti to tento raz aj vydrží ♥ a ďakujem ti za podporu, to si veľmi cením ♥♥♥

      Odstrániť
  7. Myslím, že pozitívne myslenie je veľmi dôležite, samozrejme ako si povedala, nedá sa takto myslieť stále, ale treba sa o to aspoň snažiť, film secret som vydela a je super :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Taktiež sa snažím myslieť hlavne pozitívne, pretože v dnešnej depresívnej a stresujúcej dobe je to ozaj potrebné :) Krásne napísané!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pekny a zaujimavy clanok. je to velka pravda, priznam sa sice, ze som film tajomstvo nevidela, knihu necitala. ale ja sa riadim heslo Myslim, teda som. A ked myslis pozitivne, tvoj zivot je pozitivny, ak je to opacne. Nuz... samozrejme, ked budeme mylsiet len na zle veci, ic dobre sa nam nemoze stat, pretoze tomu nedame priestor.

    www.petitejardin.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásný článek, rozhodně souhlasím, mám to úplně stejně. Lidé si to někdy moc neuvědomují, ale myšlenky mají neuvěřitelnou sílu, už sama jsem si to několikrát ověřila a vím, že to tak opravdu platí a snažím se tomu přizpůsobit hodně věcí. Jinak mimochodem, máš moc hezký blog, líbí se mi, jakým způsobem ho vedeš, píšeš i fotky, které máš, jen tak dál :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Souhlasím! V životě vždycky budou dobré i špatné chvíle, to se zkrátka nezmění, a je jen na nás, jak na ně budeme reagovat. Můžeme přehlížet všechno hezké a zabývat se tím negativním, nebo se budeme snažit na všechno reagovat optimisticky. Úžasný článek. Myslím si, že by se tomuto tématu mělo věnovat daleko víc pozornosti.

    AESTHETICxKAT

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
La La La
Konečne je teplo! Už som mala plné zuby zimy a neustáleho striedania zimného a letného oblečenia a…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…