Social Media Icons

slide code

Výstava Nech šije! | SNG


Ahojte a krásny deň ♡ Minulú sobotu sme si spravili menší výlet do Bratislavy, kde sme navštívili Slovenskú národnú galériu a potom aj botanickú záhradu. Dneska vám poviem niečo o výstave, ktorá momentálne prebieha v galérii a práve kvôli nej sme sa do galérie vybrali. Snažila som sa vám odfotiť toho čo najviac, aby ste mali predstavu toho ako to tam vyzerá, poprípade ak nemáte možnosť ju navštíviť v Bratislave, tak si ju pozrieť aspoň takýmto spôsobom. 

nech sije sngVýstava nesie názov Nech šije! a mapuje slovenskú módu v rokoch 1945-1989. Výstava ukazuje módu v časoch, keď bola ovplyvňovaná komunistickým režimom. Mimo oblečenia nájdete na výstave aj módne propagačné materiály, staré časopisy, doplnky a fotografie. 

Výstava sa mne osobne veľmi páčila a ak máte možnosť, tak si ju určite choďte do galérie pozrieť. Bolo zaujímavé vidieť módu, ktorá tu na Slovensku bola ešte predtým ako som sa ja sama narodila. Taktiež som si všimla, že veľa vecí, prvkov a materiálov sa vracia naspäť do dnešnej módy.Výstava  bude prebiehať v SNG do 20. augusta 2017.

nech sije sng
nech sije sng
nech sije fashion moda sng
nech sije sng nech sije sngnech sije sng
nech sije sng
nech sije sng
nech sije sng
nech sije sng
nech sije sng
nech sije sng
nech sije sng
nech sije sng
nech sije sng
nech sije sng

Komentáre

  1. Zaujala ma hneď ako som zbadala plagáty na autobusoch, no keď som zistila, že trvá až do augusta, tak som si povedala, že to má ešte čas - nech teraz využijem všetok voľný čas na učenie, čo síce nie je žiadna zábava, ale keď si už výstavu pôjdem prezrieť, tak nebudem musieť pozerať na hodinky a premýšľať, čo všetko musím ešte v ten deň stihnúť :D
    Nádherné fotky ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak já mám jasno, tam se musím jet podívat! Přijde mi, že v mém okolí moc často na výstavy ohledně módy nenarazím, takže bych se fakt nesnášela, kdybych tuhle nestihla. Vypadá to opravdu zajímavě, přijde mi, že o tomhle období se u nás v módě moc nemluví, takže podle mě fakt super! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  3. presne na túto výstavu som chcela ísť :P :D vyzerá to super podľa tých fotiek .. možno cez víkend pôjdem pozrieť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
La La La
Konečne je teplo! Už som mala plné zuby zimy a neustáleho striedania zimného a letného oblečenia a…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…