Social Media Icons

slide code

Review: Tanya Burr Cosmetics - Cheek Illuminators


Ahojte! Tento týždeň si od outfitových článkov dávame pauzu a je tu po dlhšom čase nejaký ten  beauty. Presnejšie to bude recenzia na Cheek Illuminator, ktorý vytvorila britská youtuberka Tanya Burr, ktorú mám ja osobne veľmi rada. Ja som ho dostala na Vianoce od mojej friend Ivi, ktorá mi ho priniesla z Anglicka, takže u nás ho nezoženiete, ale je možné si ho objednať napríklad zo stránok ako je feelunique.

Britská youtuberka a blogerka Tanya Burr má vlastnú značku kozmetiky. Minulý rok predstavila novú kolekciu s názvom Glow Your Own Way, kde predstavila tri Cheek Illuminators. Prvou z nich je bronzer Golden Girl, lícenku  Holiday Happiness a rozjasňovač Forever Summer. Ja mám teda lícenku Holiday Happiness, ktorá má krásnu rose gold farbu so shimmerom. Používam ju hlavne v bežné dni, kde mi nahrádza tento jeden produkt lícenku aj rozjasňovač. 

Má naozaj krásne balenie. S produktom sa ľahko pracuje a na tvári sa ľahko rozotiera. Pridá to prirodzený glow a farbu vašej pleti a vydrží celý deň. Jediná vec, ktorá mi na tomto produkte nesedí (no nevadí mi) je jeho vôňa. Inak som s ním spokojná a myslím si, že vydrží naozaj dlho, vďaka tomu, že je vysúvateľný. O produktoch nájdete článok aj na blogu Tanye.

IMG_5461-2
+ prirodzená farba
+ľahko sa rozotiera
+ pekné balenie
+ výdrž

- vôňa
IMG_5474-2IMG_5479-2

Komentáre

  1. it's the first time that I'm hearing about this brand but it looks super cool! i love the golden packaging! it has such a luxurious feeling :)

    you have such a cute blog! it's lovely! i'm following and i would love if you could visit my blog and follow it too =)

    TheNotSoGirlyGirl // Instagram // Facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  2. značku vôbec nepoznám, ale má krásny obal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tanyu veľmi nesledujem, ale o jej značke som už čo to počula a preto som bola zvedavá, čo o jej produktoch napíšeš. Vyzerá, aspoň z tej fotky, kde to máš na ruke, že je to dobre pigmentovaná a vyzerá to fakt pekne! :)

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzerá to zaujímavo :) Ja sa stále prikláňam ku klasickým lícenkám, ale myslím si, že teraz budem pokukovať aj po tejto! :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tanyu sledujem už veľmi dlho a viac než len rada by som vlastnila nejaký jej produkt :D Lícenka vyzerá úžasne - od obalu až po pigmentáciu ♥ Škoda tej vône - je to až také zlé?
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Okrem krásnej farby sa mi tiež páči jedinečný dizajn ✿

    * Giveaway - Cerruti 1881 *

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Též se přidávám na stranu girls, které Tanyu nesledují, aleeeee! Dost často koukám na podobné tvářenky, bronzery ve sticku a už jen kvůli balení, hmmm, mě tahle fakt láká!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…
Thankful.
Konečne som sa dokopala k tomu, aby som si sadla za notebook a napísala zas niečo na blog. Po posl…