Social Media Icons

slide code

Feeling comfortable in your own skin.


Hiii! V prvom rade, by som vám po kratšej pauze chcela zaželať krásny nový rok. Začalo skúškové, takže do školy je toho viac jak dosť a nemala som čas rozmýšľať nad článkami. Dneska je to troška iný článok, pretože som sa troška rozpísala a určite by som chcela niečo takéto písať častejšie, pretože by som vám toho chcela dať viac ako len nejaké outfit posty, chcem vás inšpirovať byť lepšími ľuďmi a motivovať k veciam, ukázať vám čo je dôležité. Rozhodla som sa, že prvý článok v novom roku bude niečo, o čom by som chcela v tomto roku viac písať. Pre mňa je veľmi dôležité to, o čom je tento dnešný článok. Je to o tom, cítiť sa dobre vo vlastnom tele a mať rád samého seba. Ak sa necítite dobre vo svojom vlastnom tebe a nemáte sa radi ako chcete aby vás mal rád niekto iný?

Musíte sa starať nielen o svoje telo, ale aj o svoju dušu a myseľ. Musíte si uvedomiť svoje dobré stránky a veci, ktoré robia vás vami a čo vás robí výnimočným. Je to všetko na nás ako sa k tomu postavíme, či to bude dobré alebo zlé. Nenechajte si nikdy od nikoho ubližovať a uvedomte si, že máte na viac. Že to zvládnete všetko, nech si už prechádzate v živote čímkoľvek. Starajte sa o svoje psychické zdravie, pretože to je tak isto dôležité ako to fyzické. Prečítajte si aj môj článok "Treating Yourself" , ktorý vám povie viac o starostlivosti o seba a hlavne teda o tú psychickú stránku.

2016-11-11 12.43.38 1
Love yourself first and everything else falls into line. You really have to love yourself to get anything done in this world.

Na základnej škole som sa nemala rada. Nebola som spokojná s tým kto som a ako vyzerám. To sa však nástupom na strednú školu zmenilo a zistila som, že mať sa rada je naozaj dôležitá vec a zmení to celý váš pohľad nielen na vás ale na celý svet. Som rada, že môžem konečne o sebe povedať, že som rada za to, že sa mám rada, že sa cítim šťastná vo svojej koži, že som hrdá na to, kto som a že sa cítim takto dobre. Samozrejme, stále nie som tam, kde chcem, ale prešla som už veľký kus cesty sem.

Hovorí sa to ľahko, ale ťažko sa koná. A verte mi, že to dokážete. Nebude to trvať deň, týždeň ani mesiace. Kým sa úplne príjmete a budete milovať samého seba, svoje vnútro a svoj výzor bude to trvať roky, ale malými krokmi sa tam dostanete a budete happy.

Komentáre

  1. To je nádherný článek, jsem moc ráda, že jsi ráda sama sebou. ❤ A fotky jsou mimochodem taky úžasné, moc ti to sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekne si to napísala :) psychické zdravie je naozaj dôležité :)
    a taktiež chválim krásne fotografie :)
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkný článek, můžu jenom souhlasit, i když do toho ideálního bodu přijmutí sama sebe mám ještě pořádný kus cesty :)
    LOVELY IMPERFECTIONS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherne si to napísala ♥ máš vo všetkom úplnu pravdu .:) človek sa hľadá, spoznáva a stáva šťastnejším dlhé roky až kým je úplne zo sebou spokojný.

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jsem hrozně ráda, že někdo píše i takovéhle články a nepřidává pořád jenom ty stejné, outfitové. Krásně jsi to napsala. Pamatuju si, že přesně před rokem jsem měla takové období, že jsem na sobě pořád chtěla něco měnit a vůbec si sama sebou nebyla jistá. A když se podívám kde jsem teď, za rok, je to obrovský skok. Sice (jak říkáš sama) nejsem na úplně takovém místě jak bych chtěla, ale je to mnohem lepší. Takže se těším na to, kde budu za rok! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  6. toto je so beautiful. thanks for spreading the love

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…
Thankful.
Konečne som sa dokopala k tomu, aby som si sadla za notebook a napísala zas niečo na blog. Po posl…