Social Media Icons

slide code

How I Started Blogging


Už sú to štyri roky od prvého článku na tomto blogu. Sama tomu neverím, že je to už tak dlho. Blog si prešiel odvtedy veľmi veľa zmenami. Najprv mi slúžil ako denník, no postupom času sa z neho stalo miesto, kam pridávam všetko, čo ma baví a zaujíma. Blogovať som začala už ako 9-10 ročná, čiže sa už v tomto svete pohybujem približne 10 rokov, čo nie je vôbec málo. Práve preto je blogovanie už neodmysliteľnou súčasťou môjho života. 

Svoje prvé blogy som mala o obrázkoch, neskôr o celebritách a vystriedala som ich niekoľko. Najviac som sa však držala blogov o Avril Lavigne, až ma to jedného dňa už prestalo baviť a chcela som niečo "vlastné". Tak vznikol tento blog. Najprv som prispievala takmer denne zápismi zo svojich dní, no neskôr sa to zmenilo na beauty a fashion kút a v súčasnosti sa snažím pridávať aj lifestyle a hlavne znova aj niečo osobnejšie. 

2016-11-11 01.06.55 1

Blogovanie sa za tie roky zmenilo. Keď som začínala, tak nikto netušil, čo to vlastne ten blog je a vlastne to ani nechápali. Teraz je to už úplne bežné a blog má takmer každý. Tiež ma to naučilo veľmi veľa vecí a v istej miere to ovplyvňuje aj môj život. Nie len to, že rozmýšľam nad článkami a novými nápadmi každý deň, že mi písanie a fotenie zaberá veľa času, ale zmenilo to aj mňa ako osobu.

Musím povedať, že práve teraz som s mojím blogom najspokojnejšia za celú dobu jeho existencie a dúfam, že to tak bude ešte ďalej pokračovať. Aj keď nemám tisícky sledovateľov, stále som rada za každého jedného, kto sem príde a prečíta si moje články a ešte viac vďačná som, keď si dáte čas ešte napísať aj komentár so svojím úprimným názorom. 

2016-11-11 01.06.56 1


Komentáre

  1. Ja na tvoj blog veľmi rada chodím, máš nápadité články a držím ti aj naďalej palce! :) ja som tiež začínala s rôznymi blogmi, no tento čo mám teraz mi robí najväčšiu radosť, snažím sa do toho dať čo najviac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné fotky a upřímný článek! :) Taky jsem začínala nějak podobně, to asi každý kdo se na téhle platformě pohybuje už delší dobu :) přeju ti hodně štěstí do budoucnosti, ať tě to pořád baví a najde si tě třeba i víc lidí :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máme veľmi podobnú blogovú históriu. Tiež sa v tomto "svete" pohybujem viac ako 10 rokov. Veľa vecí sa zmenilo, ale tak to v živote chodí, veci sa menia a vyvíjajú.
    Prajem ti ešte veľa rokov úspešného blogovania.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A ja ti do ďalších rokov prajem veľa šťastia, nápadov a inšpirácie!♥

    Lily of the valley

    OdpovedaťOdstrániť
  5. len tak ďalej aj v ďalších rokoch blogovania :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
La La La
Konečne je teplo! Už som mala plné zuby zimy a neustáleho striedania zimného a letného oblečenia a…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…