Social Media Icons

slide code

RECENT BEAUTY FAVES


Ahojte! Beauty článok tu už veľmi dlho nebol, tak som si povedala, že by som vám mohla ukázať moje aktuálne obľúbené produkty.V poslednom čase som tak veľa kozmetiky nenakupovala, len veci, ktoré som už súrne potrebovala. Mávam také dve obdobia. Prvé je, keď si nekupujem veľa kozmetiky a hovorím si, že chcem najprv minúť to, čo mám doma. Druhým obdobím je, keď "zbieram" kozmetiku a chcem mať veľkú zbierku. Do ktorej skupiny patríte vy? Alebo ste na tom ako ja?

33

Prvým produktom je táto nude ceruzka na pery od značky s-he v odtieni 002. Na perách síce nevydrží nijak super extra dlho, no má veľmi peknú farbu a vôbec mi pery nevysušuje, čo mi väčšina ceruziek robí. 

Už možno dva mesiace si chodím do drogérie pre svoj obľúbený korektor od značky Catrice, ktorý tam majú však stále vypredaný a keďže som už nejaký nutne potrebovala, tak som siahla po tomto od Essence, ktorý má veľmi pekný obal. Produkt je podobný tomu od Catrice, no ten stále neprekonal. Myslím si, že tento nevydrží tak dlho a tento sa počas dňa postupne stráca a určite nevydrží sľubovaných 16 hodín. Ale aj tak je tento produkt skvelý a používam ho každý deň.

Posledným je lak od Gabrielly Salvete v odtieni 02 Giulia. Je to krásna ružovkastá nude, ktorá vytvára matný finish. Dávam si ho takmer stále a občas ho zamením za nejakú inú farbu, ale vydrží mi tak 4-5 dní, čo je podľa mňa úplne super a odlakováva sa úplne v pohode.

55

Komentáre

  1. ten lak má krásnu farbu :O a s tou kozmetikou to mám asi tak podobne :D keď niekedy vidím tie ceny tak si poviem, že mi stačí to čo mám doma :D alebo sa pozriem na stojan od Catrice, kde vždy nájdem niečo zaujímavé za dobrú cenu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. So she ceruzkou, som bola aj ja nadmieru spokojná a teraz som si kúpila ďalšie no od inej značky a vôbec nie sú tak pekne pigmentované. A ten lak je kráásny, asi pôjdem po prázdninách do drogérie či čo:D

    Lily of the valley

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pekná farba, a výborné fotky sa ti podarili, čím prosím ťa fotíš? Aj keď to nebude len foťákom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. používam Canon 700D so základným objektívom :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
La La La
Konečne je teplo! Už som mala plné zuby zimy a neustáleho striedania zimného a letného oblečenia a…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…