Social Media Icons

slide code

BOOK TALK | Part 2



Ahojte! Viem, že prvý book talk mal veľký úspech a veľmi sa vám páčil, tak dúfam, že vás to poteší, pretože dneska je tu druhá časť! Vybrala som ďalšie tri knihy, ktoré som čítala a chcela by som vám zas o nich niečo povedať, ako sa mi páčili alebo nepáčili. Ak ste niektorú z týchto kníh čítali, tak mi určite napíšte, čo si o nej myslíte. Poprípade mi dajte tipy na knihy, ktoré sa vám páčili a myslíte si, že by som si ich mala prečítať.

P.S. | AŇA GEISLEROVÁ
Táto kniha P.S. zažila veľký boom a videla som ju po celkom instagrame. Musím povedať, že ma na prvý pohľad zaujala svojím obalom. Tak krásny ako je obal sú aj ilustrácie v celej knihe, ktoré sa mi veľmi páčia. Kniha je fajn oddychovka, no musím povedať, že na to, koľko sa o nej hovorilo som od nej čakala oveľa viac. Páčila sa mi, len nesplnila moje očakávania. Nenájdete v nej žiadnu zápletku, len príbehy, ktoré sú však písané zábavnou formou a príjemne sa čítajú.

2
 ♡ cestujem sama | samuel bjork
O knihe Cestujem sama som už raz na blogu písala. Je to kniha, ktorá neni mojím klasickým cup of tea. Zo začiatku som tej knihe nechápala a ako sa v každej kapitole skáče na iné miesto, no na konci mi to dalo všetko zmysel. Je o tom, že začnú miznúť malé dievčatá a dvaja vyšetrovatelia sa to snažia vyriešiť, ale okolo toho sa riešia ešte ďalšie veci a snažia sa celý prípad vyriešiť čím skôr, než zmizne ďalšie malé dievča. Musím povedať, že takto by ma tá kniha nezaujala, no nakoniec ma veľmi bavila. Hovorí sa, že najlepšie knihy sú tie, ktoré neviete prestať čítať, ale zároveň nechcete, aby skončili. A presne taká bola pre mňa aj táto kniha.

3
  I Heart new york | lindsey kelk
Posledná z dnešnej trojice kníh je táto I heart New York (Zbožňujem New York), ktorá patrí do série I Heart. Čítala som ju dávnejšie a taktiež by som ju aj odporučila mladším dievčatám (tak možno 16-17). Príbeh ma až tak nezaujal, no najviac sa mi páčilo na knihe, jak autorka popisovala New York a všetky tie miesta a život v ňom, až som sa cítila, že sa tam naozaj nachádzam. Kniha je o tom, že sa Angela presťahuje do New Yorku, kde stretne dvoch mužov a nebude sa vedieť, pre ktorého sa má rozhodnúť. Medzitým píše na blog, neskôr dostane miesto v časopise, čo je vlastne jej dream job. 

Komentáre

  1. Tu první knížku si chci už hrozně dlouho přečíst, tak uvidím, jestli se k tomu dostanu :) a ostatní vypadají taky zajímavě :) já bych ti asi doporučila cokoli od Greena nebo knížku s názvem Muž jménem Ove :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ani jednu z knížek jsem nečetla, ale od vidění znám tu první a třetí :) P.S. bych si jednou chtěla přečíst, ale zatím mě stále odrazuje ten obrovský boom okolo knížky a navíc jsem několik let odebírala Elle, takže většinu sloupků bych znala :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Cestujem sama vyzerá veľmi zaujímavo.:) ale ostatné vôbec nepoznám, ale ďakujem za inšpirácie:)
    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Knížku od Ani jsem četla a moc se mi líbila, zaujal mě hlavně její styl psaní, takový osobitý :)
    One blondie life

    OdpovedaťOdstrániť
  5. uuuu tak to můj cup of tee zase je ta Cestuju sama! musím přečíst!! :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
La La La
Konečne je teplo! Už som mala plné zuby zimy a neustáleho striedania zimného a letného oblečenia a…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…