Social Media Icons

slide code

Sziget Festival 2016


Krásnu sobotu! ♡ Pôvodne som nechcela o tomto písať samostatný článok a chcela som ho zaradiť do môjho Summer 2016 postu, ale nakoniec som sa rozhodla, že sa s vami o tom podelím v samostatnom článku. Kto ma sledujete na instagrame, tak ste si určite všimli, že som toto leto navštívila Sziget festival v Maďarsku. Bol to vôbec môj prvý festival, ale určite nie posledný. Festival trval 7 dní, no my sme tam boli len jeden deň (15.08.2016), ale úplne si ma získal. Takú atmosféru som snáď ešte nikdy v živote nezažila. Každý jeden kút tam bol úžasne spravený, ľudia sa k vám správali akokeby sa s vami poznali, dobrá nálada a hudba na každom kroku. Jeden deň tam je naozaj málo, pretože sme si všetky atrakcie ani nestihli prejsť, ale myslím si, že som si to aj tak užila najviac ako sa dalo.

2016-08-27 11.10.10 12016-08-16 07.54.39 1 
Najviac sa mi páčilo v Art Zone, kde boli rôzne tvorivé stánky a miesto na oddych a okolo seba ste mali rôzne výtvory. Taktiež som konečne mohla prispieť aj na Before I Die tabuľu, ktorú som už pred rokmi videla na tumblr a taktiež v H&M stánku mali jednorožca, takže aj s ním mám fotku, haha. Naozaj veľmi sa mi páčilo ako bol celý festival zorganizovaný. Cez deň tam nebolo tak veľa ľudí, čo mne úplne vyhovovalo, ale večer tam už bol veľmi veľký nával a ťažko ste našli kúsok voľnej zeme na sedenie.

Nepomenované 2 
Vybrali sme si tento deň vďaka koncertom čo tam boli. Hneď prvý, na ktorý sme išli boli Years&Years, ktorých mám veľmi rada a hneď sme stáli vpredu, kde sme mali dobrý výhľad a koncert bol naozaj nezabudnuteľný, pretože sám spevák si ho veľmi užíval. Ďalším koncertom bola moja obľúbená kapela The Neigbourhood a znova sa mi ušlo miesto vpredu, čomu som sa neskutočne tešila. Nezažila som snáď ani lepší pocit, keď môžete naživo spievať pesničky, ktoré pre vás veľa znamenajú so skupinou a ľuďmi okolo vás. Teraz ak doma počúvam tie pesničky, tak sa vždy presuniem tam a znova cítim tú atmosféru. Večer sme ešte išli na Siu, ktorá mala úžasnú show a v noci sme sa boli pozrieť aj na Nickyho Romera, ale ja som už bola vtedy príliš unavená. Hneď potom sme sa už vybrali na metro a domov na vlak a hneď jak som prišla domov som zaspala a prespala celý deň. Jednoznačne tento deň bol najlepším toto leto, ak nie tento rok a teším sa už na budúci rok, keď znova pôjdem na nejaký festival.
33Nepomenované 1

Komentáre

  1. Krásne fotky :) Ja som zatiaľ na nijakom festivale nebola. Snáď už budúci rok to zmením :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak strašne ti závidím že si tam mohla byť aspoň jeden deň :) ja som na žiadnom festivale ešte nebola ale na to Szigete boli samé dobré kapely a interpreti :) budúci rok chcem aspoň grape skúsiť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som strašne rada išla znova na Sziget budúci rok, lebo tam sú vždy dobré skupiny, ale na Grape by som tiež išla :)

      Odstrániť
  3. Ja som tiež ešte nebola na žiadnom poriadnom festivale, ktorý by sa mi páčil. Ale ďakujem za skvelý tip možno o rok tam aj ja zavítam. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som tiež ešte nebola na žiadnom poriadnom festivale, ktorý by sa mi páčil. Ale ďakujem za skvelý tip možno o rok tam aj ja zavítam. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super článok! :) Fotky sú mega :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krasne fotky a celkovo tam vyzera paradne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja osobne festivaly nemusím a to z jedného jediného dôvodu- príliš veľa ľudí. Toto leto som však postupne začala ľutovať, že som neišla na žiadny, no a tento vyzerá fakt super. Videla som, že na ňom boli viacerí blogeri aj instagrameri, takže o rok svoju chybu musím napraviť a hlavne sa prekonať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cez deň to tam bolo úplne super, tak akurát ľudí, ale večer tam bol strašný nával, nedalo sa ani kam sadnúť nič. Preto sa mi tam viac páčilo cez deň, vtedy to tam bolo úplne také pohodové ❤

      Odstrániť
  8. Vydarené fotky, festival vyzerá super a láka aj mňa, hoci bežne tieto podujatia príliš nemusím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jeee tise zavidim O:) pristi rok bych chtela jet alespon na dva dny, tak uvidim, jestli se zadari :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…
Thankful.
Konečne som sa dokopala k tomu, aby som si sadla za notebook a napísala zas niečo na blog. Po posl…