Social Media Icons

slide code

New Era.

Posledný mesiac, ktorý som nebola prítomná na blogu som v skutočnosti nad blogom a jeho budúcnosťou veľa rozmýšľala. Nevedela som, či sa chcem sem vôbec ešte vrátiť, cítila som sa demotivovaná, bez nápadov a chuti vôbec niečo tvoriť. Nakoniec som sa však rozhodla, že to pre mňa stále cenu má a som plná nápadov tvoriť a prispievať na blog. Neviem čím to je, ale vždy mám pocit, že akonáhle nastane jeseň, tak ja som plná nápadov a myslím si, že môj blog zažíva vždy najlepšie obdobie každý rok na jeseň. 

Tento rok som sa však rozhodla, že dám do toho ešte viac. Začína pre mňa nová éra nie len tuto na blogu, ale hlavne aj v mojom osobnom živote, pretože nastupujem na novú školu, sťahujem sa do nového mesta. Na jednu stranu sa už naozaj veľmi teším, no na druhej sa troška obávam zmien, ale verím, že to bude všetko dobré. Čo sa týka blogu, konečne som šťastná a spokojná s tým ako to tu vyzerá, pretože som sa konečne rozhodla troška zainvestovať a kúpila som si design, ktorý sa dúfam páči aj vám, ale som konečne spokojná aj s článkami, ktoré mám pre vás už pripravené. Ja len dúfam, že sa mi bude dariť prispievať a pripravovať nové veci aj tak, že budem vlastne žiť na dvoch miestach, ale ja verím, že to zvládnem.

22
33
Nepomenované 111

Komentáre

  1. Jeej krásne fotky, veľmi ti to pristane ♥ som rada že si späť a design je krásny!
    Orlling

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super, že jsi se k blogu vrátila! :) Nádherný outfit :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky, a tvoj design blogu je proste skvelý :) Veľmi sa mi páči. Hádam to aj so školou s prehľadok zvládneš, a jeseň ťa opäť inšpiruje (aj mne sa to s jeseňou tak stáva) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiež si myslím, že jeseň je jednoducho obdobie, keď sa všetko tak zobudí (dokonca aj ja) a nápady sa len tak hrnú. Každopádne ti želám veľa veľa šťastia na novej škole, nech sa ti darí ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvělý, že jsi tu! Byla by to škoda. A fotky jsou krásné, sluší ti to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super článok a aj outfit ti veľmi svedčí :) Musím pochváliť aj design blogu! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Máš krásné tričko a moc ti to sluší :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mám pocit, že všetky blogerky sa počas augusta demotivovali a postupne sa vracajú naspäť:D S tým, že sa tešia na jeseň a mám pocit, že som ja sama nejaký outsider, pretože akurát teraz nemám žiadne nápady a vôbec sa neteším na jeseň, zimu a všetky veci s tým súvisiace. No ale späť k tebe. Som rada, že si sa vrátila s plným nasadením, že si spokojná a držím palce s novým začiatkom:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ono je to s blogovaním tak. Raz si hore, raz si dole. Niekoľko blogov som proste zrušila, pretože som sa cítila málo motivovaná a mala som pocit, že mám málo nápadov. A časom mi to začalo chýbať, začala som dostávať nápady a tak ďalej. A tak som sa znova rozhodla pre blog a tak som sa dostala až na tento aktuálny. Mám pocit, že aj ja začínam mať to obdobie pochybovania a rozmýšľania nad budúcnosťou. Nechcem aby sa z blogu stala povinnosť, ale aj tak mám výčitky voči sebe, keď dlho na blog nepridávam, alebo tak.. Inak outfit je nádherný :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
La La La
Konečne je teplo! Už som mala plné zuby zimy a neustáleho striedania zimného a letného oblečenia a…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…