Social Media Icons

slide code

MONTHLY FAVORITES ♡ APRIL, MAY, JUNE 2016

Ahojte! Po viac ako mesiaci som sa tu znova objavila s novým článkom. Konečne mám všetko za sebou. Maturity som zvládla oveľa lepšie ako som čakala a taktiež som mala prijímačky. Takže mne sa už prázdniny oficiálne na plno začali tak mám čas sa venovať konečne veciam, ktoré naozaj milujem. Dúfam, že ste sa aj vy mali dobre!

Keďže som vynechala favorites za mesiac apríl a máj, tak som sa rozhodla ich spojiť už aj s júnom. A vlastne sa toho veľa za tie 3 mesiace ani nezmenilo a mala som rada stále tie isté veci, tak dúfam, že vám to nevadí.

2
Najviac som si obľúbila tieto liplineri od Essence. Jeden som vlastnila už dlhšie a pri jednej návšteve drogérie som si zmyslela, že si obstarám ďalšie dva. Na perách držia naozaj dlho a vôbec nie sú drahé. Určite by som chcela ešte ďalšie odtiene. 

Nový highlighter som už potrebovala, ale stále som nejak nevedela nájsť ten pravý. A toto bola láska na prvý pohľad. Došla som do Dm-ky, uvidela som ho, zamilovala som sa a odniesla som si ho domov. Musím povedať, že je naozaj super, troška práši, ale inak je to momentálne môj obľúbený produkt. Je od značky Catrice.

1

Ďalšou obľúbenou vecou sú moje nové dioptrické okuliare, ktoré som znova musela začať nosiť. Vedela som, že chcem čierne a bola som rada, keď som nakoniec našla presne také, aké som chcela. Tieto sú značky Vogue, ak by to niekoho zaujímalo. 

Lak od Gabriella Salvete som chcela už dlhšie vyskúšať, ale nejak som sa k tomu nikdy nedostala. A potom som hľadala nejaký svetlý nude až doružova a našla som ho práve u tejto značky. Má taký zvláštny finish - ani nie matný, ani nie lesklý. 

1
U mňa sa zrejme obľúbencov bez nového seriálu ani nedočkáte. The 100 sa stal jedným z mojich najobľúbenejších seriálov a už sa neviem dočkať na ďalšiu sériu! Je to zaujímavé, čo sa môže stať a veľmi som si obľúbila aj herecké obsadenie. Určite si tento seriál pustite, pretože sa pri ňom nebudete nudiť. Čaká vás napätie a prekvapenie v každej časti.

Komentáre

  1. Gratulujem k úspešným maturitám!:) Ceruzky od Essence mám tiež veľmi rada a ani tie od Miss Sporty nie sú zlé, tie sú dokonca aspoň mne konzistenciou vyhovujúcejšie:) Lak od GS som zatiaľ neskúšala ale tento má krásnu farbu ♥

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Daj potom vedieť, ako si dopadla na prijímačkách (keď už budeš mať výsledky) ♡
    Na highlighter sa určite pôjdem pozrieť, lebo v poslednej dobe som sa do nich zamilovala ♡ A tento vyzerá úžasne!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty tužky na rty mám taky a jsou hrozně super! :) A brýle vypadají suprově :) Na seriál jsem se taky dívala, ale od druhé série mě to nějak nebaví, každopádně se blíží prázdniny, takže se k tomu třeba ještě dostanu :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc gratuluju k maturitě! :) Moc se mi líbí tvar brýlích, sama si teď v létě budu pořizovat nové dioptrické brýle, jen nevím, jestli znovu zvolím černé :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gratulujem k úspešnému ukončeniu vlastne všetkého a vitaj späť!:)
    Tie lipliners od essence mi-lu-jem a highlighter vyzerá úžasne, asi sa na neho pôjdem pozrieť, pretože ho nevidím prvýkrát:) a máš nádherné okuliare♥

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…
Thankful.
Konečne som sa dokopala k tomu, aby som si sadla za notebook a napísala zas niečo na blog. Po posl…