Social Media Icons

slide code

Treating Yourself. ♡

Ahoojte beauties! Ako trávite víkend? Konečne sa nám zlepšilo počasie a nálada je hneď lepšia! Myslím si, že by sme sa mali o svoje telo a dušu starať a odmeňovať ju a práve preto som sa rozhodla, že sa s vami dneska podelím o moje obľúbené veci ako si zlepšiť náladu a urobiť si také me-time. Čo najradšej robíte vy?

6

♡ Myslím si, že skvelým spôsobom zrelaxovania sa je jednoznačne kúpeľ. Toto nerobím moc často, ale raz za čas si dám kúpeľ a vždy si ju veľmi užijem. Napustím si vaňu, veľa peny, pustím si hudbu a len relaxujem. Vždy sa potom cítim nabitá novou energiou.

♡ Vždy som rada, ak mám troška viac  času a môžem sa postarať o svoje nechty. Jediná vec, ktorú ja osobne nemám rada je odlakovávanie, ale lakujem si ich veľmi rada.

3200

♡ Podľa mňa najlepšia vec, ktorou vypnete je stratiť sa v dobrej knihe alebo odpočívať pri obľúbenom seriáli alebo filme. Pre mňa je to jeden z najlepších relaxov, pretože kniha a seriál sú moja slabosť. A na filmy veľmi rada chodím do kina. Taktiež aj toho času nemáte až toľko, tak je dobré si pustiť video na youtube, ktoré sú oproti seriálom a filmom kratšie.

Čítanie blogov. Milujem čítať články mojich obľúbených blogerov a sledovať ich fotky pri článkoch. Veľakrát ma to inšpiruje a veľakrát aj nakopne. Je to nekonečná inšpirácia v každej oblasti, len si každý musí nájsť to, čo hľadá a čo ho baví.

Nepomenované 3

♡ Ja zbožňujem, keď máme doma živé kvety a najradšej mám práve svoje obľúbené tulipány. Myslím si, že raz za čaj je skvelé sa odmeniť kvetmi - len tak. Oživia izbu a prinesú dobrú náladu. Teraz - na jar - je to oveľa jednoduchšie, pretože kvety kvitnú všade a pre mňa sú minimálne v tomto období must haves.

Sviečky mám rada hlavne v chladnejších mesiacoch, ale niekedy si rada zapálim sviečku aj v teraz. Väčšinou siaham už po iných vôňach, ale stále mám sviečky rada. Mám rada na nich tú vôňu, oheň a hlavne jak vás upokoja a zútulnia izbu.

1

♡ Poznáte lepší spôsob ako jedlo? Určite by sme si mali dopriať dobré jedno, niekedy dokonca aj to nezdravé. Keď máme chuť na niečo nezdravé, tak si to dajme. Zaslúžime si to.

♡ Skúšali ste už masky na tvár? Ak nie, tak to určite skúste! Budete sa cítiť zrelaxovane a taktiež to pomôže vašej pleti o ktorú by sme sa mali starať stále. Môžete to skúsiť aj s kamarátkami na nejakej pyžamovej párty a určite sa zabavíte.


Nepojmenovaný 2

Komentáre

  1. Pekny clanek :-) Cteni knizek nebo sledovani filmu/serialu/YT je i ma oblibena forma relaxace :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekny clanek :-) Cteni knizek nebo sledovani filmu/serialu/YT je i ma oblibena forma relaxace :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny článok, veľmi sa mi páči jeho idea:) A súhlasím s každým jedným bodom, ja mám najradšej čítanie blogov, to je moje každodenná rutina, na ktorú sa vždy teším úplne najviac. A potom všetky tie drobnosti ako kvety, sviečky alebo nejaká sladkosť, či keď si kúpim niečo na seba, to ma vie veľmi potešiť♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Teraz mám chuť dať všetko bokom a lakovať si nechty, zatiaľ čo sa budem napchávať čokoládou popri sledovaní dobrého filmu ❤ Ale bohužiaľ - vypracovávanie maturitných okruhov a opakovanie nepustí :D Ale zase na druhú stranu - o taký mesiac a pol, keď už budem mať po maturite aj prijímačkách, tak presne toto bude moja každodenná rutina :D :D
    Veľmi pekný článok (a úžasne fotky) ❤
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak právě jsi vyjmenovala všechny moje oblíbené způsoby relaxace! Miluju chystat si dobré jídlo nebo když mám konečně čas na blogy/knížku! Moc hezký článek :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Takmer vo všetkom sme si podobné! Aj keď máme doma sprchu, u priateľa si vždy rada doprajem upokojujúci kúpel. Čítanie kníh, pozeranie mojich obľúbených seriálov, videí na you tube a čítanie blogov jednoducho zbožňujem. Živé kvety a najmä tulipány sú moja srdcovka, aj keď najviac sa mi páčia práve v záhrade. Sviečky mám tiež veľmi rada a dobré jedlo, to je predsa samozrejmosť. Krásny článok!:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Souhlasím se vším :-) Nej je napustit vanu, přidat voňavou pěnu, na talířek něco dobrého na zub, pustit hudbu, zapálit svíčku, na obličej dát masku a číst si časopis - 6 in 1 :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
La La La
Konečne je teplo! Už som mala plné zuby zimy a neustáleho striedania zimného a letného oblečenia a…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…