Social Media Icons

slide code

Review: Essence - Longlasting Lipstick

Hiii! Keď som si pred pár dňami pozerala štatistiku blogu, tak som bola celkom prekvapená, pretože medzi najobľúbenejšie články patrili recenzie na kozmetiku. Tak som si povedala, že taká recenzia na daný jeden produkt tu už dávno nebola, a keďže ich máte tak radi, tak by som niečo mohla napísať. 

Vybrala som môj obľúbený beauty produkt - rúže. Tieto sú presnejšie od značky Essence s názvom Longlasting Lipstick. Určite ich veľa z vás pozná a možno aj vlastní, keďže sa dajú zohnať v drogériách za veľmi dobrú cenu. Ja osobne vlastním štyri odtiene a to - 14 ( Adorable Matt!), 08 (Colour Crush), 04 (On the Catwalk), 03 (Come Naturally).

IMG_9065

Prvá je 14 ( Adorable Matt!), ktorá je krásna červená farba, ale predsa to nie je tá klasická červená. Nájdete v nej aj nádych ružovej, ktorá tú červenú pekne vyváži. Druhým odtieňom, ktorý vlastním je 08 (Colour Crush), ktorá je výrazná ružová farba, ktorú najradšej nosím práve na jar. Tretí odtieň, tentoraz 04 (On the Catwalk), je taktiež červený odtieň, ktorý je síce tmavší, ale príde mi to taká tlmená červená a to je práve to, čo sa mi na ňom páči. Posledný odtieň je najnovší prírastok do mojej rodinky rúžov je z Nude kolekcie v odtieni 03 (Come Naturally), ktorý mi veľmi pripomína farbu, ktorú používa Kylie Jenner. Je to nude odieň, ktorý má troška zaujímavejšiu farbu, ale stále pôsobí jemne. 

IMG_9063

+ cena
+ pekný, jednoduchý a pevný obal
+ veľký výber odtieňov
+ pigmentácia

- mohli by vydržať troška dlhšie, ale tá výdrž stále nie je nijak hrozná

IMG_9059

Síce moje obľúbené rúže z drogérie sú od Rimmel - Kate, tak aj napriek tomu tieto mám veľmi rada a určite si neskôr dokúpim ešte ďalšie odtiene. Vlastníte aj vy nejaký?   

Komentáre

  1. Pekna recenze :-) Rtenky Essence jsou za tu cenu opravdu povedene, take jich mam par doma :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekna recenze :-) Rtenky Essence jsou za tu cenu opravdu povedene, take jich mam par doma :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Beautiful colors!!!
    Would you like to follow each other? let me know and I follow you back.
    Besos, desde España, Marcela♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak ja mám momentálne od značky Gosh a je v podobnom odtieni ako 08 u teba :) milujem sýte rúže a z týchto sa mi najviac zapáčil ten predposledný a posledný:) ak sa môžem spýtať,koľko asi stály tieto rúže, chystám sa jeden si kúpiť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak ja mám momentálne od značky Gosh a je v podobnom odtieni ako 08 u teba :) milujem sýte rúže a z týchto sa mi najviac zapáčil ten predposledný a posledný:) ak sa môžem spýtať,koľko asi stály tieto rúže, chystám sa jeden si kúpiť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som ešte od Essence nemala, ale neviem mám skúsenosti, že tie lacnejšie rúže sa dosť rozpíjajú alebo rozmazávajú ... :/


    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Máš krásné odstíny! :) Já doma ještě ještě žádnou rtěnku od Essence nemám, ale už delší dobu mám v plánu si nějakou pořídit :)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, budu ráda, když se zúčastníš :)
    Giveaway

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Najviac sa mi páči asi ten nude odtieň, ale rovnako aj ten bordový je krásny ♥ Ja síce vlastním iba jeden essence rúž, je naozaj skvelý a za tú cenu sa určite oplatí. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Určite sa pozriem na ten posledný, pretože rúže som si v poslednej dobe veľmi obľúbila a chcela by som ich začať nosiť častejšie ❤
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Rúže od Essence mám veľmi rada. Ten posledný má moja kamarátka a je naozaj krásny. Určite by som si ho kúpila, lenže som v poslednej dobe minula toľko peňazí, že sa musím krotiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Rúže su velmi pekne aj ked ja skor preferujem ceruzky :)

    Mam novy blog,tvoja návšteva by ma velmi potešila 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  12. pozrela by som sa ako vyzerajú aj na perách,lebo sú to naozaj pekné odtiene :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Veľmi pekný článok. Essence má veľmi pekné rúže a hlavne si je z čoho vybrať. Toľko farieb. Ale aj tak radšej preferujem asi ruže ktoré dlhšie vydržia :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…
Thankful.
Konečne som sa dokopala k tomu, aby som si sadla za notebook a napísala zas niečo na blog. Po posl…