Social Media Icons

slide code

MONTHLY FAVORITES ♡ FEBRUARY 2016

Hii! Neverím, ako rýchlo tento rok uteká. Už je marec? Vážne? Popravde, už sa neviem dočkať, kedy toto hektické obdobie skončí. However, s koncom mesiaca sú tu znova moji top 5 obľúbenci za minulý mesiac. Taktiež som sa tento mesiac konečne odhodlala a dala si troška skrátiť vlasy, takže dúfam, že v ďalšom článku vám ukážem aj to. Ktoré boli vaše obľúbené veci, ktoré ste používali vo februári?

000
Kniha Cestujem sama je nórsky triler od Samuela Bjorka. Musím povedať, že takéto detektívne trileri nečítam a viac-menej to bola prvá kniha. Od popisu knihy mi to prišlo troška iné, alebo aspoň ja som si to inak predstavovala ale tú knihu som prečítala hneď. Bola úžasná a patrila k tým knihám, od ktorých som sa nemohla odtrhnúť, ale nechcela som, aby skončila. Príbeh bol pútavý a veľmi ma prekvapil.

Peeling od Dermacolu v tejto čokoládovo-pomarančovej vôni som používala celú zimu a ú-ž-a-s-n-e vonia! Bola som s ním veľmi spokojná.

222
Lace Bra sú moja nová závislosť, pretože snáď pohodlnejšie podprsenky ani neexistujú. Táto je z H&M a určite plánujem aj ďalšie! Vlastníte aj vy nejakú?

Nepomenované 1 The Royals. Tento seriál som pozrela za 3 dni s tým, že som radšej nespala a pozerala toto. Veľmi sa mi páči myšlienka britskej monarchie v modernom svete a neviem sa už dočkať na ďalšiu sériu. Obľúbila som si postavy, dej, príbehy, prostredie. Naozaj sa mi to veľmi páčilo a zaradila by som ho dokonca k jednému z mojich obľúbených seriálov.

11111
Tento veľký šál F&F som dostala ako vianočný darček a odvtedy ho nosím veľmi rada. Keď bola zima, tak ma v studených školských laviciach vždy zohrial. Taktiež je super, že má diery na ruky, takže ho môžete nosiť aj ako oblečenie (ako napr.pončo?) ale aj ako šál. Bude mi za ním smutno, keď sa troška oteplí. 

Komentáre

  1. Vždycky, když u někoho vidím, že má tuhle šálu z F&F, moc mu ji závidím, musí to být super pohodlný a super praktický kousek :))

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Šál vyzerá vážne úžasné a kniha musí byť veľmi zaujímavá, tiež som po nej pokukovala :) Inak, Lace bra chvália úplne všetci, budem si musieť aj ja nejakú zaobstarať a na vlastnej koži zistiť, či sú naozaj také pohodlné :D Táto tvoja vyzerá krásne!

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway s Weledou a budem veľmi rada, ak sa zúčastníš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten čokoládovo-pomarančový peeling som mala dávnejšie, ale tiež som ho veľmi mala rada v zime, tá vôňa je fakt príjemná.
    Som taká šťastná, že niekto tiež začal pozerať the royals, ja som na tento seriál natrafila pred asi mesiacom/dva a tiež sa mi neskutočne páči tá myšlienka modernej monarchie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tú knihu som už zahliadla skôr, no celkom ma od nej odpútal obsah, no keď píšeš, že bola super, tak si ju zapisujem do môjho zoznamu "to read." Ten šál je úplne úžasný, má ho moja spolužiačka a stále jej ho kradnem.:D Plus sa hodí ku všetkému, takže skvelá voľba.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako som písala, ja moc takéto knihy nečítam a podľa obsahu mi prišla taká divná až strašidelná ako to tam bolo s malými dievčatami, ale kniha sama o sebe mi prišla strašne super :)

      Odstrániť
  5. mám doma čokoládovo pomarančový sprcháč od dermacol, ale ešte som sa k nemu nedostala :) veľký mäkký šál som si priniesla ešte v lete z primarku a je to môj najobľúbenejší kúsok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja nemám absolútne čas čítať. Predvčerajší večer som však musela zobrať do rúk povinné čítanie, Nočné Správy od Mitanu, čo je knižočka veľkosti asi A6 so sto stranami, a bola som nesmierne vďačná, že je na piatok, čo je môj najvoľnejší deň, no i tak som musela presunúť niektoré veci teraz na víkend.
    The Royals si niekde poznačím, aby som naň nezabudla, a určite sa naň pozriem, keď sa to všetko trochu upokojí :D
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hezký článek! Ta kniha zní celkem dobře. Sice moc takovéhle typy nečtu, ale líbí se mi, jaks ji popsala:-) Jinak jsem začala sledovat tvůj blog, tak se popřípadě můžeš mrknout ke mně a stát se pravidelnou čtenářkou, když budeš chtít:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tuhle salu z F&F mam taky a je uzasna, jen mi na kabate trochu poustela chlupy nebo jsem je mela v puse, kdyz jsem se v mrazech do saly zabalila :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tuhle salu z F&F mam taky a je uzasna, jen mi na kabate trochu poustela chlupy nebo jsem je mela v puse, kdyz jsem se v mrazech do saly zabalila :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Šálka vypadá moc pěkně! I ty barvičky se mi líbí :) Možná bych jenom já osobně pro mě volila se zacelenými okraji, takové se mi líbí ještě o malinko více :)

    Piosek
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
La La La
Konečne je teplo! Už som mala plné zuby zimy a neustáleho striedania zimného a letného oblečenia a…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…