Social Media Icons

slide code

My Daily Make-Up Products

Ahojte! Už dlhšie som rozmýšľala, že si pre vás pripravím tento článok, pretože si myslím, že by vás to mohlo celkom aj zaujímať. Ja mám tieto články veľmi rada a vždy si ich rada u iných blogerkách prečítam. Ukážem vám moje obľúbené produkty, ktoré používam v mojej dennej rutine. Dúfam, že sa vám článok bude páčiť a ktoré sú vaše must-haves, ktoré denno-denne používate?

IMG_8767
♡ Na pery najradšej používam tmavé rúže (to už o mne určite viete) a tento v odtieni Berry Bradshaw od Catrice používam momentálne najčastejšie. Má krásnu tmavú farbu, drží celkom pekne, ale pri jedle a pití dosť schádza, ale inak je výdrž priemerná.

Catrice Liquid Camouflage je pre mňa momentálne najlepší korektor z drogérie, ktorý krásne kryje kruhy pod očami a taktiež si poradí aj s nedokonalosťami.

♡  Toto je snáď môj obľúbený produkt z drogérii! Žiadnu inú linku ani nepoužívam ako túto od Dermacolu, drží celý deň, krásne sa s ňou kreslí. Pre mňa je to dokonalá linka a mala som ju už niekoľkokrát. Viem, že existuje aj tekutá forma, no tú som zatiaľ ešte neskúšala. Mal tu s ňou niekto skúsenosti?

Maybelline Lash Sensational - krásna čierna špirála, ktorá mihalnice predĺži a zhustí. Vydrží celý deň a mohli ste ju u mňa vidieť aj v monthly favorites.

IMG_8772
Púder u mňa vydrží večnosť a tento Rimmel Match Perfection používam už nejakú dobu  a vyhovuje mi. Ak máte však extra mastnú pleť, tak neviem, či práve tento bude pre vás ten dokonalý, ale to by som skúsila niečo iné. Skôr by som to odporučila pre normálnu-až suchšiu pleť.

Essence Eyebrow Stylist Set používam už tiež roky a je to podľa mňa najlepšia sada na obočie, ktorá je taktiež sa skvelú cenu. Nájdete ju v odtieni pre brunetky a pre blond a súčasťou každého balenia sú ďalšie dva odtiene farieb. Vydržia celý deň.

♡ Tento March Perfection Make-up mám nový, ale už som si ho obľúbila. Krytie má stredné, drží pekne celý deň, má SPF 20 a najviac sa mi na ňom páči, že je taký jemnejší na tvári, že ho ani necítim. Taktiež ma veľmi potešilo, že som ho už aj u nás našla v najsvetlejšom odtieni, čo sa zatiaľ u nás nepredával a mne boli všetky ostatné predtým tmavé.

Alverde Eyebrow Perfecting & Shaping Gel mám rada, že pekne zafixuje obočie, ktoré drží na rovnakom mieste celý deň. Je tiež za super cenu a nájdete ho v 3 odtieňoch.

IMG_8778
♡ Za posledné mesiace som si veľmi obľúbila tmavšie lícenky a túto som dostala od mamini už asi pred rokom a je z oriflamu.

♡ Môj úplne naj naj naj fave bronzer a jediný, ktorý používam je tento od NYC, ktorý ste u mňa už milión krát videli. Je to už starček, takže už potrebujem aj nové balenia, ale v krátkosti: má skvelú farbu, nie je do oranžova, pekne drží a dá sa s ním dobre kontúrovať, cena je podľa mňa tiež super, takže mu nemám čo vytknúť a myslím, že by sedel každému.

Babylips sú moje lásky a vždy mám aspoň jeden pri sebe a počas dňa ich používam na hydratáciu. Viac o nich nájdete v mojej Lipstick Collection.
FACEBOOK | INSTAGRAM | ASK ME | BLOGLOVIN | TUMBLR

Nepojmenovaný 2

Komentáre

  1. Ja si oblibila Camouflage korektor v tuhe verzi a tuhle tekutou chci taky rozhodne vyzkouset :) Jinak ja prave pouzivam linky od Dermacolu v tekute verzi a nedam na ne dopustit. Dobre se s nimi pracuje (a to ja jsem na linky hrozny nesika), drzi jako pribite cely den a uz je mam kolik mesicu a stale nevyschly :) Psala jsem na ne i clanek, pokud by te to zajimalo, ale za me urcite ano :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S tou tužkou na oči od Dermacolu musím souhlasit! Také jsem nevyzkoušela tekutou, ale tahle je bomba!
    Fashion Journey

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já používám Loreal True Match makeup, koupila jsem si ho teprve nedávno, ale i tak mi přijde, že je na mě docela tmavý - i když jen o odstín třeba.. Tak nevím, jestli je Rimmel makeup světlejší nebo se mám kouknout do parfumerek.. Docela mě to štve..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz nedávno sa dostal najsvetlejší odtieň do slovenských a českých drogérií, tak sa určite pozri :) Na mňa boli vždy aj tie najsvetlejšie odtiene o niečo tmavšie, preto som sa potešila, keď Rimmel prišiel so svetlejšími :) ♥

      Odstrániť
  4. Špirálu tiež používam a naozaj ju mám rada. Rovnako aj tú sadu na obočie. Nič iné nepoužívam asi už.. dá sa povedať rok možno aj viac. Drží skvelo a obočie mám rovnaké aj po tom, ako prídem zo školy.
    Ja by som tiež potrebovala nejaký svetlý makeup a tento vyzerá skvelo tak sa po ňom pozriem určite :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hneď zapisujem do mobilu asi polovicu tohto tvojho zoznamu, nech viem, po čom presne mám siahnuť, keď pôjdem najbližšie do drogérie :D
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte čo sa týka labels v menu... Huh. Je to v podstate tabuľka :D Robila som ju trochu dlhšie, keďže väčšina takýchto kódovacích vecí je u mňa založená na pokus-omyl a skúšam, ako čo vyzerá a navyše som išla presne za mojou predstavou :D Časť je nakódovaná v gadgete HTML, zvyšok som dávala do šablóny cez div. Nechcem to hádzať sem, ale keď chceš, napíš mi, prosím, na mail a ja ti to v pohode celé pošlem, len to hodíš do šablóny a uložíš :D

      Odstrániť
  6. super článok :)) zopár vecí z nich používam aj ja :) vzájomné sledovanie? :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten korektor bych si chtěla pořídit, až zase nebude vyprodaný :D Tu řasenku lash sensational taky :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  8. máš veľmi veľmi pekný blog :)
    super produkty,set od essence som používala opakovane asi milión krát :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
La La La
Konečne je teplo! Už som mala plné zuby zimy a neustáleho striedania zimného a letného oblečenia a…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…