Social Media Icons

slide code

MONTHLY FAVORITES ♡ JANUARY 2016

Je tu konečne nový článok! Rozhodla som sa, že za každý mesiac pridám svoje obľúbené veci. Najprv som si vytvorila kategórie, no nakoniec som sa rozhodla, že každý mesiac vyberiem TOP 5 vecí, ktoré boli pre mňa obľúbenými ten mesiac a nech je to už čokoľvek. Dneska uvidíte mojich 5 obľúbených vecí za mesiac január a nezabudnite mi napísať aj vaše obľúbené veci, ktoré ste si za posledné obdobie obľúbili.

IMG_8809

Tieto zlaté hodiny som dostala na Vianoce a odvtedy ich nosím stále. Páči sa mi ich jednoduchý dizajn, pretože presne také som hľadala a hodia sa ku všetkému. Ak to niekoho zaujíma, tak sú z New Yorkeru. 

Keďže už nemám umelé mihalnice, tak som potrebovala aj novú špirálu. Túto Lash Sensational od Maybelline som chcela už dlhšie vyskúšať, tak voľba bola jasná. A splnila moje očakávania. Je perfektná a Maybelline má skvelé špirály a táto je z nich momentálne moja obľúbená.

IMG_8759

Suché šampóny používam stále a sú mojou záchranou. Predtým som používala dlho suchý šampón od Dove, ktorý bol úplne skvelý, ale po tom, čo sa k nám do drogérie dostali aj dlho ospevované Batiste, tak som sa rozhodla vyskúšať aj tie. Sú super, vlasy pekne voňajú a aj vydržia. Nič zlé na nich nemôžem povedať a som rada, že sú už prístupnejšie. 

IMG_8804

Ďalšie tu mám film alebo skôr rozprávku. Je to nová rozprávka o Malom princovi, ktorého úplne milujem! Ak ste tiež jeho milovníkom, tak si to určite pozrite. Pre mňa mal film hlboký význam rovnako ako aj kniha a určite vás dojme, ale hlavne sa nad tým všetkým zamyslíte. Máte radi malého princa?

Nepomenované 1
Pre tento mesiac som sa rozhodla sem zaradiť aj hudbu a to nový album od Traye Sivana. Možno ho aj poznáte, pretože je to z časti aj youtuber. Album sa volá Blue Neighbourhood. Moje obľúbené pesničky z albumu sú rozhodne FOOLS, WILD, YOUTH.


Komentáre

  1. Batiste je můj každodenní pomocník :) Tu řasenku od Maybelline mám v plánu vyzkoušet :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skúsim sa po tom suchom šampóne poobzerať, lebo vyzerá celkom zaujímavo :D
    Na Malého princa sa chystám už dlho-predlho, ale akosi sa k nemu neviem dokopať, hoci je to kratučká kniha :D Čítala som ho pár rokov dozadu a som zvedavá, či teraz v ňom uvidím viac tých "skrytých významov" ❤
    YOUTH mi ide teraz dookola už asi hodinu - možno aj dlhšie :D Najprv som bola priam závislá na WILD, tak to prešlo na BITE, teraz neviem počúvať toto. Celý album je úžasný, Troye má nádherný hlas a celkovo úžasné texty s perfektným textom - až mi príde nereálne, ako vysoko sa dostal za tak krátku dobu, keďže si pamätám, keď prišiel s EP TRXYE a ja som ho počúvala v jednom kuse, no keď si pomyslím, že to bolo viac ako rok dozadu... Každopádne - som aj zaňho veľmi nadšená, lebo si to všetko nesmierne zaslúži ❤
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Troye naprosto miluju! Jinak jsem zrovna dnes dočetla Malého prince (film mám ještě v plánu) ^^ no a ty hodinky - ty teda jsou ^-^ Cappuccino Lover

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super clanek, o tomhle formatu jsem uz take premyslela :) Jinak hodinky vypadaji nadherne a rasenky od Maybelline mam taky moc rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Suché šampony od Batiste jsou moje nejoblíbenější :)) A jinak strašně moc děkuju za tip na film a na zpěváka, poslední dobou už mi dochází inspirace :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…
Thankful.
Konečne som sa dokopala k tomu, aby som si sadla za notebook a napísala zas niečo na blog. Po posl…