Social Media Icons

slide code

My Top 12 Christmas Films

Heyy! Vianoce sa nám blížia neuveriteľnou rýchlosťou (a ja stále nemám všetky darčeky!!), tak som si pripravila článok s mojimi obľúbenými vianočnými filmami. Je ich celkom 12 a väčšinu zrejme budete aj poznať. Ja mám radšej tie americké filmy, čo viem, že väčšina z vás nemusíte a máte radi hlavne tie slovenské/české klasiky, tak preto som sa rozhodla zaradiť sem aspoň jeden taký, môj obľúbený. Ktorý je váš obľúbený vianočný film? Ak máte nápady na ďalšie, ktoré tu nie sú, tak mi ich určite napíšte do komentárov, aby som mala čo pozerať!

Nepojmenovaný 4

Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas - Myslím si, že Grinch je klasika, ktorú väčšina musí vidieť každý rok pred Vianocami. Myslím si, že Jim Carrey dáva filmu naozajstné čaro tým, ako Grincha vlastne hrá a tento film bez malej Taylor Momsen si neviem ani predstaviť.
love actually - Veľa skvelých hercov, vianočná atmosféra a dobre prepojené príbehy sú dôvodom prečo milujem túto romantickú komédiu.
A Christmas Carol - klasická vianočná rozprávka od Disneyho

Nepojmenovaný 8

ELF - Elf patrí jednoznačne do mojej TOP 3, milujem ho! Je to vtipné, milé a vianočné. Určite sa pri tomto filme zabavíte a ja ho musím vidieť každý rok aj niekoľkokrát.
The Holiday - Krásny romantický príbeh, ktorý si môžete pozrieť kľudne aj inokedy a zahreje vás pri srdci.
Arthur Christmas - Túto rozprávku som videla prvýkrát len pred pár dňami, ale hneď som ju zaradila medzi moje obľúbené. Ukáže vám, ako Santa stíha rozniesť všetky darčeky za jednu noc. 
 
Nepojmenovaný 7

Home Alone - Kým si nepozriem Sám doma, tak dovtedy to pre mňa nie sú Vianoce. Jednoznačne najlepší vianočný film, ktorý pozerám každý rok už odkedy sa pamätám.
Home Alone (Lost In New York) - Vianočný New York a Sám doma? Skvelá kombinácia.
The Polar Express - Pamätám sa, ako sme túto rozprávku pozerávali s bratom skoro každý mesiac. Teraz to už tak nepreháňame, ale musíme si ju pozrieť vždy pred Vianocami ešte niekoľkokrát.

Nepojmenovaný 6

Santa Clause 3 - Sem by som zaradila všetky Santa Clause filmy, ale 3ka je moja obľúbená, keď sú Vianoce v ohrození! 
Jingle All The Way - Starší film s Arnoldom Schwarzeneggrom, ktorý si raz za čas vždy pozriem, keď ho dávajú v TV. Mám ho rada hlavne preto, lebo je v ňom určitý význam a to, že Vianoce nie sú o darčekoch, ale o tom, aby sme boli spolu celá rodina.
Tri oriešky pre Popolušku - Aby ste nepovedali, že som sem nezaradila žiadnu slovenskú/českú klasiku, tak pre mňa je najlepšia jednoznačne Popoluška, ktorá je naozaj rozprávková, ale veď to určite všetci viete. :)

+ Včera som bola v kine na Chaos pred Vianocami (Love the Coopers), kde hralo tiež veľa známych a skvelých hercov. Vo filme bola vianočná atmosféra (yaaay), takže ak chcete, tak si na to môžete zájsť do kina.

Komentáre

  1. Jestli je nekdy vhodna doba i na typicke americke filmy, tak jsou to rozhodne Vanoce :) I kdyz me nevadi ani jinak :) Love Actually je rozhodne muj nejoblibenejsi film, tenhle rok jsem na nej jeste nekoukala, ale do Vanoc na nej urcite mrknu :) Pekne tipy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Love Actually je klasika :D Ja osobne mám radšej americké filmy, čím sa trochu odlišujem od môjho okolia, ale priznávam, že Vianoce bez Popelky si neviem predstaviť :D
    beelievin.blogspot.com
    Pozývam ťa na vianočnú giveaway na mojom blogu!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Arthur Christmas a The Polar Express si budu muset stáhnout, tenle rok mám náladu na animáky, tak díky za inspiraci! :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
La La La
Konečne je teplo! Už som mala plné zuby zimy a neustáleho striedania zimného a letného oblečenia a…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…