Social Media Icons

slide code

My Lately Pleasures

Ahojte! V škole toho máme veľmi veľa a na blog nestíham vôbec prispievať, čo ma mrzí. Ale pripravila som aspoň tento kratší článok vecí, ktoré som vám chcela ukázať. Všetky veci mám novšie, takže je to taký menší new in. Sú to len také malé radosti, ktoré ma veľmi potešili.

Nový rúž od Essence v odtieni 04 - On the Catwalk je podľa mňa taká tlmenejšia červená, aj keď na fotke to možno tak nevyzerá, ale na perách to neni tmavá ani sýta červená. Nový korektor od Catrice Liquid Camouflage je pre mňa najlepším korektorom a iloveit! Už jeho prvú krémovú verziu som zbožňovala a mala som ju už niekoľko krát, ale táto je podľa mňa ešte lepšia. Mala by byť aj vode odolná, ale to posúdiť neviem, pretože som to neskúšala. Ale ak hľadáte dobrý korektor, či už pod oči alebo na zakrytie iných nedokonalostí, vyskúšajte túto.

IMG_9324

Túto knihu Alychymista od Paula Coelha som si chcela prečítať už veľmi dlho a konečne som sa k nej aj dostala. Kniha je písaná zaujímavo a zatiaľ sa mi veľmi páči. Keď ju dočítam, tak vám dám vedieť ako sa mi páčila. Čítal ju niekto? Inak ak ste čítali nejakú dobrú knihu, tak sa so mnou určite podeľte, pretože mi dochádzajú nápady na nové knihy.

IMG_9302

Aaaaa konečne ho mám! Vianočný Glitter Bomb od Rimmelu som chcela už minulý rok, ale nakoniec som si ho nekúpila a v 101-ke som ho našla zlacnený za 75 centov, čo je úžasné, tak som ho tam nemohla nechať.

IMG_9314

Tieto dve veci som dostala a bohužiaľ som ich nestihla vyskúšať, tak vám k tomu ani nemôžem nič zatiaľ povedať. Ja osobne som ale zatiaľ veľmi zvedavá na ten BB Cream, tak uvidíme.

IMG_9330

Komentáre

  1. Mne to tiež akosi prerastá cez hlavu a nestíham :D
    Po korektore sa popozerám (keďže jeden som so sebou brala v malej taštičke na stužkovú a akosi sa mi celá stratila :D takže vďaka za tip :D)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já je ten BB? já přemýšlím nad koupí toho z manufaktury :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten korektor od Catrice mě zaujal, bohužel je na mě až moc světlý :(
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

Thankful.
Konečne som sa dokopala k tomu, aby som si sadla za notebook a napísala zas niečo na blog. Po posl…
Hey Autumn!
To, že jeseň je mojím obľúbeným ročným obdobím už nie je žiadne tajomstvo. Milujem všetko, čo sa j…
Šaty môjho leta
Leto síce nie je moje obľúbené ročné obdobie, no aj napriek tomu ho mám za niektoré veci rada. Mil…
LATELY
Takéto články mám ja osobne veľmi rada, tak sa teším, že vám môžem pridať ďalší. Je to taký random…