MUG CAKE.

14. októbra 2015

Ahojte! Dnešný článok nie je u mňa úplne bežný, ale dúfam, že niečo podobné sa tu bude objavovať častejšie. Pripravila som si pre vás veľmi jednoduchý a rýchly recept, pretože také mám ja najradšej. Asi najlepšie je si pripraviť tento recept na raňajky a ani cez týždeň vám nezaberie veľa času, pretože jeho príprava netrvá dlhšie ako 5 minút. Jedlá z ovsených vločiek mám rada, preto mi aj tento "cake" chutí. Privítali by ste viac takýchto článkov na blogu?

IMG_8234
Potrebujeme: 
♡ šálku
♡ 30 - 50g ovsených vločiek
♡ 1 vajíčko
♡ kypriaci prášok
♡ banán

♡ pridáte niečo podľa svojej chuti alebo čo máte doma (čokoláda, kokos, škorica, ovocie, arašidové maslo...)
     
IMG_8213 Ako prvé si pripravíte hrnček, do ktorého nasypete vločky, rozmačkaný banán, kypriaci prášok, vajíčko a potom čo nájdete doma. Ja som pridala ešte škoricu, kokos, arašidové maslo, oreo (najlepšie je asi si tam dať čokoládu). Na pár minút si do dáte do mikrovlnky a sledujete, kedy je váš cake hotový. Určite odporúčam si k nemu dať ešte ovocie alebo nejaký krém, pretože pre niekoho môže byť suchý, ale ja ho mám na raňajky veľmi rada a môžete ho mať vždy iný, keď pridáte iné ingrediencie. Ja som ho poliala ešte čokoládou a pridala banány. Je to naozaj jednoduché.

IMG_8227 IMG_8236

5 komentárov

  1. Vypada dobre, ja sice vlockam stale neprisla na chut, ale s tim bananem by to nemuselo byt spatne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypada dobre, ja sice vlockam stale neprisla na chut, ale s tim bananem by to nemuselo byt spatne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá to tak, žeby som to najradšej zjedla očami ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jediné, z čoho mám trochu strach, je to vajíčko a či po vytiahnutí z mikrovlnky bude určite spravené (odkedy sme na biológii tak podrobne rozoberali salmonelózu a bavili sa o nej viac-menej celú hodinu, nemám veľmi dobrý pocit z vajíčok :D). Ale každopádne to vyzerá úžasne!
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

i love you ♥

Latest Instagrams

© thestyletale ♡. Design by FCD.