Social Media Icons

slide code

LIPSTICK COLLECTION 2015

Rúže sú jedna z vecí, ktoré mám naozaj rada a veľmi sa im teším a práve preto som sa dnes rozhodla, že by som vám tie moje mohla ukázať a povedať vám niečo o nich. Moja kolekcia nie je nijak obrovská (zatiaľ, haha), ale myslím, že aj napriek tomu by som vám ich mohla ukázať.

Asi najobľúbenejšie farby sú práve tie tmavé, ktoré nosím celý rok, ale hlavne teraz jeseň/zima. Najradšej mám rozhodne rúže od Rimmel z kolekcie Kate Moss, ktoré vám môžem všetky poradiť. Prvý tu mám tmavú ružovú práve z kolekcie Kate Moss, ktorú som nosila naozaj často. Ďalšie dva ste už na blogu tiež videli, lebo sú zrejme moje najobľúbenejšie. Krásna červená a tmavšia až taká berry farba. Essence má lacné a kvalitné rúže, ktoré vydržia dlho a sú pekne pigmentované.

DSC_0390

IMG_8115 [rimmel - kate moss 05 , essence - 14 adorable matt! , rimmel - kate moss 107]

Nude rúže mám tiež veľmi rada, ale musím mať na túto farbu "svoj deň". Ten prvý je od Astoru a bol to môj prvý vlastný rúž, ktorý mi mamina kúpila ešte niekedy koncom základnej školy. Druhý je taktiež od Kate Moss a myslím, že táto nude sa bude hodiť každému, lebo je taká my lips but better. Posledný je môj jediný rúž od Avonu, ktorý má peknú broskyňovú farbu a troška shimmeru.
DSC_0391
IMG_8116
[astor - 240 , rimmel - kate moss 03 , avon - perfect peach]

Ružové farby nosím hlavne na jar. Ten prvý je od Essence a už som spomínala, že vydrží celkom dlho a za tú cenu sa veľmi oplatia. Ten druhý je zo staršej kolekcie Essence. Farbu má veľmi peknú, ale nevydrží takmer vôbec nič, čo je škoda, ale v predaji už aj tak nie sú. Od Maybelline mám len jeden rúž, čo je tento. Je skôr taký jemnejší, nevydrží na perách síce celý deň ale je fajn a pery nevysušuje. Určite by som si ešte nejaký kúpila. 
DSC_0392
IMG_8117
[essence - 08 colour crush , essence - all about cupcake , maybelline - 160 rose of acctraction]

Fixka na pery od Max Factor je pre mňa celkom zaujímavá vec, pretože je naozaj ako fixka. Nevýhodou možno je, že sa farba vpije do pier a keď ju chceme dať dole - nejde to. Ale vydrží dlho, ale taktiež sa dosť ukladá do vrások, čo nevyzerá pekne. "Biely" rúž mám z Avonu, ktorý hádže na perách ružové odtiene, avšak ho takmer vôbec nenosím. Ďalším je môj veľký obľúbenec, ktorý vydrží celý deň, je matný a má skvelú farbu. Je od Bourjois, nanáša sa ako lesk, ale je fakt skvelý!
IMG_8113
IMG_8118
[max factor - lip tint 09 , avon , bourjois - 09 happy nude year ]

BabyLips sú pre mňa láska sama o sebe. Viem, že niekto inch moc v láske nemá, ale ja áno. Krásne voňajú, krásne vyzerajú a pery mne hydratujú dostatočne. Ak však potrebujete vyšší stupeň hydratácie, tieto balzamy nie sú pre vás. Najviac používam asi ten zelený (mint fresh), ktorý pekne chladí pery a nefarbí. V poslednom čase som si obľúbila najnovší prírastok (červený - sweet apple), ktorý je z novej zimnej kolekcie. Ja mám ešte jeden, ktorý je Babylipsom veľmi podobný, ktorý som neodfotila, pretože som nevedela, kde ho mám. Je od Dermacolu Love Lips v odtieni 04 Amour. BabyLips od Maybelline mám ale radšej. Vlastníte nejaký a čo si o nich myslíš?
DSC_0393
IMG_8119
[maybelline - pink shock , sweet apple , mint fresh , pink punch , peach kiss]

Komentáre

  1. Rimmel Kate Moss 03 a 05 mam taky a po tvem clanku asi potrebuju i 107, krasna barva! Baby lips mam v odstinu Pink punch a mam ho celkem rada, kdyz na rty nepotrebuji zadnou velkou vyzivu a chci je jen lehce zabarvit, tak saham prave po nem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rimmel Kate Moss 03 a 05 mam taky a po tvem clanku asi potrebuju i 107, krasna barva! Baby lips mam v odstinu Pink punch a mam ho celkem rada, kdyz na rty nepotrebuji zadnou velkou vyzivu a chci je jen lehce zabarvit, tak saham prave po nem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na mňa je to naozaj veľké množstvo rúžov, keďže ja mám dokopy len dva a jeden balzam, ale ja si na nich žiaľ veľmi nepotrpím, skôr ich obdivujem z diaľky. Veľmi sa mi páčia tie nude a tak isto ten bordový od Rimmel ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Rimmel kate moss 107 je na podzim skvělá

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta od Rimmelu Kate Moss 107 má nádhernou barvu! :) babylips mám, ale nepoužívám, nevím, nijak mně neuchvátily..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hezká sbírka:)) Strašně se mi líbí ten odstín od Kate Moss 107 !

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super sbírka :) Rimmel rtěnky od Kate mám moc ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. All about cupcake taky mam, jinak diky za inspiraci, zrovna se po nejakych rtenkach ohlizim, heh)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pred pár dňami som si kúpila rúž od Essence Adorable Matt a tá farba je skutočne úžasná - určite sa vrátim po nejaké ďalšie ♥
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Baby Lipsy jsou moc fajn:) A rtěnky od Rimmel mám taky moc ráda:3

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
La La La
Konečne je teplo! Už som mala plné zuby zimy a neustáleho striedania zimného a letného oblečenia a…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…