Social Media Icons

slide code

AUTUMN/FALL MUST HAVES!

Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion ale aj také random veci bez ktorých si moju jeseň neviem predstaviť. Dúfam, že sa vám článok bude páčiť a napíšte mi, aké sú vaše jesenné must haves, bez ktorých sa nezaobídete.

Ako prvé tu sú hneď moje obľúbené veci a to sú rúže! Bez tmavých rúžov sa naozaj nezaobídem sú moje obľúbené. Taktiež som sa na prvý pohľad (a prvé ovoňanie) zamilovala do nového baby lipsu ( sweet apple ) z novej zimnej kolekcie Winter Magic. Vonia jak Vianoce! 

IMG_7969
[maybelline - baby lips sweet apple , rimmel - kate moss 107 , essence - 14 adorable matt!]

Čo sa týka oblečenia, tak nosím hlavne sivú, čiernu a burgundy. Zo vzorov mám najradšej tartan. A kožušinky taktiež nemôžu chýbať (umelé of course). Chcela by som si ale dokúpiť aj nejaké hnedé veci, pretože si myslím, že tie mi ešte v jesennom šatníku chýbajú.
IMG_7943

Ďalším must haves je pre mňa určite dobrá kniha. Jeseň je pre mňa obdobím, kedy čítanie milujem najviac. Práve čítam túto a je skvelá! Hydratovať by sme mali tvár počas celého roka, ale ja ju mám v poslednom čase naozaj vysušenú, tak používam tento krém od avonu. Chystám sa skúsiť kurkumovú masku, ktorá je vraj naozaj dobrá. Recept na ňu nájdete tu. A ďalšou vecou, prečo je jeseň mojím obľúbeným obdobím sú čaje a horúce čokolády!
IMG_7982
[book - The Perks Of Being A Wallflower (Stephen Chbosky) , Avon - nutra effects daily cream]

Tieto laky mi pripomínajú najviac jeseň a nosím ich preto najradšej. Tieto červené, burgundy, berry farby mám veľmi rada. A ten stredný rose gold bol v novom Cosmopolitane a hneď som si ho zamilovala.
IMG_7976
[rimmel - 60 seconds 320 rapid ruby , douglas - negellack , rimmel - salon pro 420 urban purple]

Ako by som mohla vynechať sviečky! Ja mám najradšej tie voňavé, ktoré vám pekne rozvoňajú celú izbu. Jesenné dekorácie v izbe u mňa tiež nemôžu chýbať (a o chvíľu sa môžete tešiť aj na prekvapenie). A tieto pekné svetielka nájdete momentálne v kiku. A dobrá deka do ktorej sa zabalíte v upršaný jesenný deň u mňa tiež nechýba.
IMG_7957
[candle - DIY , svetielká - kik]

Nepojmenovaný 2

Komentáre

  1. Baby lips♥♥ Brutálne fotky Kitti! Neurobíš autumn candle collection alebo room decoration? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkné fotky a do černené rtěnky musim jít taky :) Díky za tip.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rapid ruby je top z laků ♥ Jinak vážně skvělý článek! Miluju je v tvém podání a ještě ty fotky... Prostě paráda:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. The Perks Of Being A Wallflower je naozaj úplne úžasná kniha, ja som sa do nej pustila už druhýkrát, je to také oddychové ale zároveň sa pri tom človek naozaj nad sebou zamyslí. Tie svetielka sú prekrásne, musím sa za nimi pozrieť! ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja práveže hnedé veci mám, ale čo sa týka bordovej, tak by to určite mohlo byť väčšie číslo, keďže je to moja obľúbená jesenná farba farba. A tie svetielka sú úžasné!
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
La La La
Konečne je teplo! Už som mala plné zuby zimy a neustáleho striedania zimného a letného oblečenia a…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…