Social Media Icons

slide code

MY SUMMER MAKE-UP ROUTINE

Dneska by som vám rada ukázala beauty produkty, ktoré cez leto používam najčastejšie. Síce sa teraz moc často nemalujem a používam väčšinou len balzám a ceruzku na obočie, ale keď sa už maľujem používam práve tieto veci. Ak si všimnete, tak na oči som sem nič nedala, pretože na leto som si dala spraviť umelé mihalnice, takže o oči už postarané mám. Maľujete sa v tomto teplom počasí? Aké beauty produkty používate v lete najčastejšie?

IMG_4430

Catrice Eye Brow ceruzku na obočie mám celkom novú. Predtým som vždy používala na obočie tiene od Essence, ale povedala som si, že to chce zmenu. Som s ňou veľmi spokojná, vydrží dlho a pekne zvýrazní obočie. Mám ju v odtieni 030 Brow-n-eyed Peas. Cez leto si makeup moc často nedávam, ale ak si dám tak je to tento BB cream od Rimmelu, ktorý mi tiež sadol a má SPF 25, čo je na leto super! Tento bronzer od NYC - Smooth Skin je môj obľúbený a používam ho celoročne, ale na leto je ešte lepší!

IMG_4432

Tento korektor Camouflage Cream od Catrice má už skoro každý a je úplne skvelý! Ak nepoužíjem BB Cream, tak si dám aspoň toto a pekne to zakryje všetky nedokonalosti. V lete sa dosť lesknem, tak si vždy prepudrujem tvár týmto púdrom od Rimmel - Match Perfection, ktorý je síce fajn, ale určite som už mala aj lepší, ale je super, že má aj zrkadlo.

IMG_4414

Na pery som nemohla vybrať len jednu vec! Ako balzám používam môj obľúbený mentolový Baby Lips, ktorý sa mi už ale míňa :/. A na pery používam veľmi rada tento Bourjois Rouge Edition Velvet rúž v odtieni 09 Happy Nude Year, ktorý je matný a vydrží na perách veľmi dlho. A ďalší rúž je od Essence v odtieni Colour Crush, ktorý je podľa mňa na leto ako stvorený. 

Komentáre

  1. Korektor od Catrice mám tiež a je celkom dobrý :))

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páni přidám si oproti tobě jako úplný .. no teď nevím jak to říci :D zkrátka já v létě používám jenom řasenku a nic jiného :D líbí se mi opálená pokožka a trochu zvýrazěné řasy i když je pravda, že teď na léto jsem si oblíbila jednu výraznou růžovou rtěnku ze Sephory a růžový lesk, tak tyhle tři věci, jinak nic jiného :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ako som písala, cez leto používam väčšinou len ten balzam a ceruzku na obočie a mihalnice mám.. :) ostatné veci fakt len keď idem niekam na párty alebo sa mi proste chce, čo sa mi väčšinou v tom teple nechce :)

      Odstrániť
  3. Rtěnky od Essence mám taky moc ráda:) Sice výdrž by mohla být lepší ale zas je fajn, že když se smývají tak nezanechávají takovou "konturu" okolo rtů...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já se přes léto skoro nemaluju, teda spíš když je takovýhle vedro. :D A Baby Lips je paráda, mám asi čtyři. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tenhle korektor od Catrice chci už dlouho vyzkoušet, škoda, že se tahle značka nedá nikde u nás v okolí pořídit :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten rúž od Bourjois si plánujem kúpiť, vyzerá veľmi dobre! :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
La La La
Konečne je teplo! Už som mala plné zuby zimy a neustáleho striedania zimného a letného oblečenia a…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…