Social Media Icons

slide code

WHAT TO DO ON THE WEEKEND

Hello beautiful people of the Internet! Dneska som si pripravila pre vás článok, aký u mňa často nečítate, ale rada by som niečo podobné pridávala častejšie. Určite poznáte tie dni, keď máte voľno a neviete čo robiť. Toto sú veci, ktoré ja rada robím cez víkend, ale keďže tu máme už prázdniny, tak ich môžete využiť aj tie dni na ktoré zatiaľ nemáte plány. Určite mi napíšte, čo robievate vy.

IMG_2718
IMG_4370
■ Movie Day
Musím sa priznať, že pozeranie filmov/seriálov/youtube videí patrí medzi moju obľúbenú činnosť a vždy som rada, ak si nájdem aspoň chvíľu si niečo pozrieť. Sledujem veľa youtuberov a seriálov a na filmy si tak často nenájdem čas, ale veľmi rada chodím aj do kina, takže ak hrajú práve nejaký dobrý film, určite si zájdite do kina!

■ Gym
Ak nemáte čo robiť, čo tak si zájsť do fitka a troška si zacvičiť? Tým predsa nič nepokazíte. Hodinka-dve vo fitku a uvidíte, že sa budete cítiť oveľa lepšie.

IMG_2610
■ Take a Bath
Spravte si chvíľku času len pre seba. Ja si veľmi rada dávam nejakú masku, napustím vaňu, pustím pesničky a relaxujem. Je to snáď najlepší spôsob relaxu a vždy raz za čas si takúto kúpeľ dám.

■ Go Out With a Friends
Ak sa nudíte, tak rozhodne skúste napísať kamarátom! Či už pôjdete nakupovať, fotiť, prejsť sa, na kávu/čaj/drink je to na vás a na tom, čo radi s priateľmi robíte, ale s nimi sa nudiť určite nebudeš.

IMG_4291
■ Take a Walk
Ak nemáte čo robiť, tak sa choďte prejsť. Či už máte psa, s kamarátkou alebo len tak sama. Ja chodím najčastejšie so psom a veľmi rada sa chodím prejsť keď zapadá slnko. Západy a východy slnka patria k mojím obľúbeným veciam na svete a tak by som sa na to mohla pozerať aj hodiny. Už si len nájdite nejaké miesto odkiaľ budete mať dobrý výhľad.

■ Clean Your Room
Ak máte čas a nemáte žiadne plány môžete si konečne urobiť poriadok v izbe. Mňa to niekedy aj celkom baví, keď si môžem upratať a troška preorganizovať veci. Ja mám dosť problém, že mávam neporiadok v skrini, takže tú musím upratovať častejšie a som rada, ak mám na to voľný čas.

IMG_4400
■ Read Some Blogs
Ako by som mohla vynechať blogy?! Prečítajte si nové posty na vašich obľúbených blogoch, objavte nové, inšpirujte sa alebo začnite písať svoj vlastný.

■ Get Lost In a Good Book
Myslím, že väčšina z vás bude so mnou určite súhlasiť, ale čítanie kníh som nemohla vynechať.. Držať v ruke dobrú knihu a v kľude ju čítať, ponoriť sa do nej a neodtrhnúť sa od nej hodiny úplne milujem. Momentálne sa chystám začať čítať novú knihu od Johna Greena - Poučka o podstate predvídateľnosti Katherín (ach, tie preklady). Cez víkend a leto je času na čítanie dosť, tak mi napíšte, akú knihu ste naposledy čítali vy a ako sa vám páčila.

IMG_4385

Komentáre

  1. Super tipy :-) Sledování videí, filmů a seriálů patří i mezi moje oblíbené činnosti, když se najde zajímavý seriál, tak jsem schopná vidět několik dílů denně :-) A když je hezky, tak miluju vzít si knížku někam ven na zahradu s nějakým studeným pitím a ovocem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úžasný článek:) Abych byla upřímná, tak od té doby co mám přes víkendy brigádu, tak se vážně nenudím:D Každopádně neříkám, že nejsou dny, kdy si chci odpočinout a dívám se třeba na filmy, válím se ve vaně nebo se snažím přečíst si knihu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja si filmy pozriem málokedy, no ešte menej často chodím do kina - ja jednoducho neviem obsedieť na jednom mieste dve hodiny :D Ale zato až príliš dlho viem ležať v posteli a sledovať videá na YouTube (nedeľa = youtube :D zaujímalo by ma, koho pozeráš? :D)
    Inak, fizz bar od Zoe si objednávala z netu?
    Zase soboty sú u mňa upratovacie :D Cez týždeň zväčša hádžem veci kde príde, takže celé sobotňajšie dopoludnie iba upratujem :D
    Veľmi zaujímavý článok, určite rob podobné častejšie! ♥
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ! Som rada, že sa Ti článok páčil ♥

      Väčšinou sledujem americké (tých je strašne veľa), anglické (Zoellu, Tanyu, Saccone Joly), nejaké české (Teri, GetTheLouk, Shopaholic Nicol..) a snažím sa podporovať aj naše slovenské youtuberky. Sledujem ich ale naozaj veľa, takže napísať každého je troška ťažšie :D

      Fizz bar mi priniesli kamarátky zo Škótska, takže som ho neobjednávala, ale rada by som si niečo objednala z tej novej rady od Zoelly :)

      Odstrániť
  4. Super článek. Přesně když nevím co dělat jdu do fitka :) protože potom mám ze sebe dobrý pocit, že se jen neválím doma

    OdpovedaťOdstrániť
  5. opravdu nádherné fotky ♥♥
    http://agaandaga.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…
Thankful.
Konečne som sa dokopala k tomu, aby som si sadla za notebook a napísala zas niečo na blog. Po posl…