Social Media Icons

slide code

CHAPTER 3 OF 12 | RANDOM

Po dlhej dobe vás tu zdravím! Je to už dlhšia doba, kedy som naposledy niečo pridala, ale nejako nebol čas, alebo som skôr potrebovala menšiu pauzu od blogu a načerpať novú inšpiráciu a nápady. Dneska tu mám nejaké random fotky z celého mesiaca. Rada by som pridávala nejaké podobné články (random fotky z týždňa/mesiaca alebo nejaké week/month in pictures články), ale ja stále zabúdam fotiť, ale budem sa snažiť to napraviť a prispievať na blog aj pravidelnejšie.

IMG_2393
IMG_2383
Tulipány sú moje obľúbené kvety a sú práve jeden z dôvodov, prečo milujem toto jasné obdobie. Mám veľmi rada, keď máme doma živé kvety a keď sa vonku začína prebúdzať príroda po zime. Aký je váš obľúbený kvet?

IMG_2378 Minulý týždeň sme prerobili izbu, tak chystám nejaké DIY s ktorými sa chcem aj s vami podeliť! Dúfam, že budem mať čas a pustím sa do toho už čím skôr. Mohla by som vám potom nafotiť aj nejaké room details ak by ste chceli. A ak máte vy sami nejaké nápady na DIY, ktoré ste sami spravili napríklad určite mi dajte vedieť.

Nepojmenovaný 1 Mám tu pre vás aj jeden outfit, ktorý som mala tento týždeň v škole. Už som sa tešila, že sa u nás oteplilo a počasie konečne začína vyzerať ako jarné, tak som teraz sklamaná, že sa zasa ochladilo. Sakra, už chcem jar. Konečne bude teplo a vonku sa bude dať fotiť viac outfitov a ani neviete, ako sa už na to teším.

IMG_2372IMG_1841IMG_19471 Troška jedla na záver.. Kto môj blog sledujete už dlhšie určite viete, že milujem ovocie, ale hlavne milujem arašidové maslo!  Jem ho snáď so všetkým a som na ňom úplne závislá. A najradšej ho mám práve s ovocím. Taktiež by som chcela začať raňajkovať aj cez týždeň, ale zatiaľ sa mi to nedarí. Ja som rada, ak ráno vôbec vstanem a stihnem prísť do školy. Ale cez víkend si raňajky vždy vychutnávam a snažím sa s nimi aj troška pohrať. Raňajkujete? Čo máte najradšej na raňajky?

FACEBOOK | INSTAGRAM | ASK ME | BLOGLOVIN | TUMBLR

Komentáre

  1. ten outfit je krásny :) ja som dlho neraňajkovala,nemala som na to čas...až teraz v poslednej dobe som konečne začala...a možem ti povedať cítim sa ovela lepsie :) Dee

    OdpovedaťOdstrániť
  2. moc pěkný fotky ty tulipány jsou krásný!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Presne o dvadsaťdeväť dní budem mať narodeniny a fakt by som chcela taký malý fotoaparát, ktorý by som mohla nosiť v kabelke. Fotoaparát v mobile je síce celkom v pohode, keď potrebujem pofotiť spolužiakom poznámky, ale na nejaké serióznejšie fotografie mi nestačí. Chcela by som začať fotiť "svet okolo seba", no zrkadlovku sa mi všade ťahať nechce :D
    Tulipány sú prekrásne kvety :) Ja raňajkujem až v škole, ráno veľa času nemám, ale keď dôjdem do školy, ešte pred prvom hodinou sa snažím najesť, pretože nemám potom čas až do obeda :D
    Teším na DIY a určite pridaj ako outfit, tak i nejaké detialy z novej izby :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky v poslední době nemám moc náladu na blog... Mám hlavně pocit, že přidivám pořád to samé dokola a že mě to nebaví a pak si říkám, že to nemůže bavit ani moje čtenáře. Takže jsem si teď řekla, že radši budu přidávat méně článků, které ale budou víc propracované a nebudou psané "na sílu".

    Week in pictures, detaily tvého pokoje nebo random photos určitě přidej! Přece jen je lepší nějaká inspirace přímo od tebe než fotky z tumbrlu nebo weheartit:) Ale jen když budeš mít chuť fotit a psát:) Tulipány jsou podle mě krásné a vyloženě jarní květiny:) Jsou to nejoblíbenější květiny mojí mamky, která má ve čtvrtek narozeniny tak se nemůžu dočkat, až jí je koupím a snad udělám radost:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky miluju tulipány :3 a máš moc krásný vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. U mě máš obdiv za arašídový máslo. Měla jsem ho parkrát a nemůžu si zvyknout na tu chuť. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
La La La
Konečne je teplo! Už som mala plné zuby zimy a neustáleho striedania zimného a letného oblečenia a…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…