Social Media Icons

slide code

CHAPTER 3 OF 12 | RANDOM

Po dlhej dobe vás tu zdravím! Je to už dlhšia doba, kedy som naposledy niečo pridala, ale nejako nebol čas, alebo som skôr potrebovala menšiu pauzu od blogu a načerpať novú inšpiráciu a nápady. Dneska tu mám nejaké random fotky z celého mesiaca. Rada by som pridávala nejaké podobné články (random fotky z týždňa/mesiaca alebo nejaké week/month in pictures články), ale ja stále zabúdam fotiť, ale budem sa snažiť to napraviť a prispievať na blog aj pravidelnejšie.

IMG_2393
IMG_2383
Tulipány sú moje obľúbené kvety a sú práve jeden z dôvodov, prečo milujem toto jasné obdobie. Mám veľmi rada, keď máme doma živé kvety a keď sa vonku začína prebúdzať príroda po zime. Aký je váš obľúbený kvet?

IMG_2378 Minulý týždeň sme prerobili izbu, tak chystám nejaké DIY s ktorými sa chcem aj s vami podeliť! Dúfam, že budem mať čas a pustím sa do toho už čím skôr. Mohla by som vám potom nafotiť aj nejaké room details ak by ste chceli. A ak máte vy sami nejaké nápady na DIY, ktoré ste sami spravili napríklad určite mi dajte vedieť.

Nepojmenovaný 1 Mám tu pre vás aj jeden outfit, ktorý som mala tento týždeň v škole. Už som sa tešila, že sa u nás oteplilo a počasie konečne začína vyzerať ako jarné, tak som teraz sklamaná, že sa zasa ochladilo. Sakra, už chcem jar. Konečne bude teplo a vonku sa bude dať fotiť viac outfitov a ani neviete, ako sa už na to teším.

IMG_2372IMG_1841IMG_19471 Troška jedla na záver.. Kto môj blog sledujete už dlhšie určite viete, že milujem ovocie, ale hlavne milujem arašidové maslo!  Jem ho snáď so všetkým a som na ňom úplne závislá. A najradšej ho mám práve s ovocím. Taktiež by som chcela začať raňajkovať aj cez týždeň, ale zatiaľ sa mi to nedarí. Ja som rada, ak ráno vôbec vstanem a stihnem prísť do školy. Ale cez víkend si raňajky vždy vychutnávam a snažím sa s nimi aj troška pohrať. Raňajkujete? Čo máte najradšej na raňajky?

FACEBOOK | INSTAGRAM | ASK ME | BLOGLOVIN | TUMBLR

Komentáre

  1. ten outfit je krásny :) ja som dlho neraňajkovala,nemala som na to čas...až teraz v poslednej dobe som konečne začala...a možem ti povedať cítim sa ovela lepsie :) Dee

    OdpovedaťOdstrániť
  2. moc pěkný fotky ty tulipány jsou krásný!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Presne o dvadsaťdeväť dní budem mať narodeniny a fakt by som chcela taký malý fotoaparát, ktorý by som mohla nosiť v kabelke. Fotoaparát v mobile je síce celkom v pohode, keď potrebujem pofotiť spolužiakom poznámky, ale na nejaké serióznejšie fotografie mi nestačí. Chcela by som začať fotiť "svet okolo seba", no zrkadlovku sa mi všade ťahať nechce :D
    Tulipány sú prekrásne kvety :) Ja raňajkujem až v škole, ráno veľa času nemám, ale keď dôjdem do školy, ešte pred prvom hodinou sa snažím najesť, pretože nemám potom čas až do obeda :D
    Teším na DIY a určite pridaj ako outfit, tak i nejaké detialy z novej izby :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky v poslední době nemám moc náladu na blog... Mám hlavně pocit, že přidivám pořád to samé dokola a že mě to nebaví a pak si říkám, že to nemůže bavit ani moje čtenáře. Takže jsem si teď řekla, že radši budu přidávat méně článků, které ale budou víc propracované a nebudou psané "na sílu".

    Week in pictures, detaily tvého pokoje nebo random photos určitě přidej! Přece jen je lepší nějaká inspirace přímo od tebe než fotky z tumbrlu nebo weheartit:) Ale jen když budeš mít chuť fotit a psát:) Tulipány jsou podle mě krásné a vyloženě jarní květiny:) Jsou to nejoblíbenější květiny mojí mamky, která má ve čtvrtek narozeniny tak se nemůžu dočkat, až jí je koupím a snad udělám radost:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky miluju tulipány :3 a máš moc krásný vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. U mě máš obdiv za arašídový máslo. Měla jsem ho parkrát a nemůžu si zvyknout na tu chuť. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

M A Y ~ 2014
Oneskorene (ale predsa) je tu zhrnutie minulého mesiaca. Máj bol pre mňa tiež skvelý mesiac. Never…
Reasons to drink Green Tea
Ahojte! Dneska troška lifestyle článok, ktorý možno nezaujme každého, ale chcela som sa s vami o t…
WHITE & PINK
V sobotu sme sa s kamarátkou rozhodli ísť do mesta a cestou sme vyfotili outfity. Konečne som mohl…
MONTHLY FAVORITES ♡ APRIL, MAY, JUNE 2016
Ahojte! Po viac ako mesiaci som sa tu znova objavila s novým článkom. Konečne mám všetko za sebou.…