Social Media Icons

slide code

LITTLE JANUARY PLEASURES

Konečne som tu aj s novým článkom! Dneska to bude viac beauty. Ukážem vám veci, ktoré som si nedávno kúpila a napíšem vám o nich niečo viac. Nie je toho síce veľa, ale aj napriek tomu som sa s vami chcela o to podeliť. Chcela by som ale častejšie pridávať outfity, bohužiaľ vonku je taká zima, že sa ani neodvážim. Možno sa niekedy prekonám a odfotím niečo, pretože posledný outfit sa vám celkom páčil. Určite mi napíšte, aké články by ste tu chceli, pretože mi dochádzajú už nápady. Rozmýšľala som, že by som mohla pridávať niečo ako week in pictures a podobne. Chceli by ste?

2
Potrebovala som už súrne novú špirálu. Dala som šancu tejto od Rimmel s názvom Wonderfull, ktorá je s arganovým olejom. Mne zatiaľ vyhovuje, aj keď to nie je najlepšia špirála, akú som kedy skúsila. Určite sa bude hodiť viac niekomu, kto má od prírody nádherné mihalnice, pretože objem nedodá a predĺží celkom slušne, ale nie je to žiadny wow efekt.

Ako druhé som si znova (už tretí krát) kúpila tento make-up od Catrice, ktorý zbožňujem a odomňa ste o ňom už počuli. Písala som o ňom už aj tu. Obľúbila som si aj červený rúž od Essence, ktorý je podľa mňa za takú cenu úžasný. Mám ho v odtieni 14 - Adorable matt!

3
Ďalší môj obľúbenec od Catrice. Tiež som vám o ňom už písala tu. Je to podľa mňa najlepší korektor aký môžete v drogérii nájsť. Potrebovala som už aj nový púder. Síce mi ten stay matte od Rimmel vyhovoval, ale chcela som skúsiť už niečo nové. Vybrala som si od rovnakej značky tento Match Perfection, ktorý je v pohode, len troška práši.

IMG_1019
Tiež som si objednala Tangle Teezer. Už jeden mám, ten obyčajný, ale chcela som ešte aj compact. Zlatá bola u mňa jasná voľba a odkedy mám TT už nič iné na česanie ani nepoužívam. Vlastníte vy nejaký?

4 Tiež som si kúpila nové šaty na ples. Celé ich uvidíte určite niekde na blogu alebo instagrame z fotiek z plesu. Ak by to niekoho zaujímalo, šaty som kúpila v Gate.

Komentáre

  1. Super novinky. Catrice korektor určite vyskúšam, ked hovoriš, že je dobrý :) A ak nabuduce budeš potrebovať puder skus Dermacol ten krajkový, ja som s nim veľmi spokojná :) A šatičky vyzerajú krásne.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páči sa mi obal tej špirály, ale keďže dĺžka mojich mihalníc je celkom slušná (keď mám otvorené oči, až cítim, ako sa mi mihalnice dotýkajú obočia :D), potrebujem im dodať trochu objem :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tu řasenky od Rimmel chci moc zkusit ale nejsem si s ní moc jistá protože jsem už pár recenzí slyšela a nikdo z ní nebyl mimo nebo tak... Možná se mi spíš líbí ten obal:D Jinak článek typu ''week in pictures'' určitě přidej ♥

    DaydreamerNatty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tangle Teezer je fakt zázračná vecička a tiež som rozmýšľala nad zlatým, ale nakoniec som sa nejak odhodlala k obyčajnému čiernemu. Ale ten zlatý vyzerá rozhodne úžasne!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
La La La
Konečne je teplo! Už som mala plné zuby zimy a neustáleho striedania zimného a letného oblečenia a…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…