Social Media Icons

slide code

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS 2014

Dúfam, že ste si Vianoce a sviatky užili a ja mám pre vás nový článok znova po dlhom čase. Po Vianociach sú blogy a youtube plný podobných článkov a lá ~ čo som dostala na Vianoce. Veľa ľudí tieto články namusí, tak ak patríte medzi nich, čitať ho nemusíte, ale ja osobne si tieto články/videá vždy rada pozriem, tak som sa rozhodla, že ho napíšem aj ja. Všetkému sa veľmi teším a vážim si to. Určite sa pochváľte v komentároch, čo ste dostali vy. A na záver vám prajem šťastný nový rok :)

IMG_0434
Kniha If I Stay (Zostaň so mnou) a náramky od brata ma veľmi potešili. Na knihu som počula len samé dobré veci a film som ešte tiež nevidela, tak sa už teším, keď si ju prečítam. Čítal ju už niekto? IMG_0446Daisy je moja úplne najobľúbenejšia vôňa! Dostala som ju minulý rok tiež na Vianoce a tento rok ma rovnako potešila. Určite chcem niekedy vyskúšať aj iné Daisy vône od Marca Jacobsa, pretože všetky, čo som zatiaľ skúšala mi veľmi voňali. Akú voňavku používate vy? Našli ste nejakú aj pod stromčekom? IMG_0445
Zápisník od kamarátky je skvelá vec! Chcem si znova začať písať denník od nového roka a krajší ani mať nemôžem. Náhrdelník mám od kamarátky Naty sa mi veľmi páči a uvidíte ho čoskoro aj na blogu! Knihu od Demi mám od rodičov a teším sa už, keď si ju budem budúci rok každý deň čítať.IMG_0453Oblečenia som tento rok nedostala veľa. Vačšinou nejaké ponožky. Tieto najviac cute rukavičky mám tiež od kamarátky a sú úžasne teplé, ktoré sa hodia do teraz von, keď aj u nás už konečne nasnežilo.IMG_0837
IMG_0838
Toto všetko som dostala od najlepšieho chlapca <3. Potešilo ma všetko a nemyslela som si, že mi toho toľko kúpi! Sviečka mi tu už horí a pekne rozvoniava celú izbu.
Nepojmenovaný 1
So sesternicou sme dostali tieto pyžamá a sú to tie najpohodlnejšie pyžamá, aké som kedy videla! Behám v nich doma celý deň. A na záver to najlepšie.. CANON! Už dlho som chcela zrkadlovku a konečne som sa dočkala. Už sa s tým len naučiť lepšie fotiť, ale spokojná som veľmi. Zrkadlovku som chcela hlavne kvôli blogu, aby sa fotky posunuli o nejaký ten level hore a myslím, že to je už vidieť hneď na tomto článku. 
IMG_0432

Komentáre

  1. If I stay jsem četla a viděla jsem i film. Kniha je podle mě lepší. Tu zrcadlovku závidím :-) Krásný nový rok!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teda, nádherné dárky! Canon je určitě dobrá volba :) Daisy používám také, je nejlepší! A ten obrázek s citátem <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to jsou pěkný dáreček:) A vubec se ti nedivým že máš takovou radost z fotáku já jsem dostala minul rok zrcadlovku a byla jsem na tom uplně stejně:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Po zrkadlovke taktiež túžim dlho, snáď sa mi to raz splní;) Ten parfém musí voňať prekrásne ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. If I stay je skvela kniha, strašne som si ju obľúbila ako aj film. Ale potom, čo mi kamaratka prezradila ako sa skončí druha časť, ma nejako prešla chuť ju čítať, ale hneď ako som zistila, že bude aj tretia kniha, tak som sa pustila znova do čítania a zistila som, že na tom príbehu som zavisla asi najviac ako sa da! :D a Daisy voňavka? Tu preferujem. Je skvela :)
    http://thestyletale.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné dárečky:) A z tvojí zrcadlovky mám strašnou radost! Ani nevím proč... Nemůžu se dočkat nových článků ♥

    DaydreamerNatty

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja sa tiež rada pozerám na videá na Youtube alebo rada čítam články o tom, čo ľudia dostai na Vianoce :)
    If I Stay čítala i videla moja sestra, ktorá hovorí, že je to úžasné, takže sa do toho chcem čo najskôr pustiť i ja. Sviečky od glade sú úžasné, vždy keď som v obchode alebo v drogérii, tak pri nich stojím asi desať minút a ovoniavam jednu za druhou :D
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dostala si super dárečky. Taky jsem dělala článek co jsem dostala, ale je to spíš o kosmetice. :)
    Skvělý blog.
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásne darčeky, uži si ich najviac ako môžeš :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

Thankful.
Konečne som sa dokopala k tomu, aby som si sadla za notebook a napísala zas niečo na blog. Po posl…
Hey Autumn!
To, že jeseň je mojím obľúbeným ročným obdobím už nie je žiadne tajomstvo. Milujem všetko, čo sa j…
Šaty môjho leta
Leto síce nie je moje obľúbené ročné obdobie, no aj napriek tomu ho mám za niektoré veci rada. Mil…
Ako spomaliť čas?
Nezdá sa vám, že svet ide príliš rýchlo ? A mám pocit, že čím som staršia, tým sa život deje rýchle…