Social Media Icons

slide code

20 random facts about me

Ahojte! Dnešný článok som si pre vás pripravila 20 faktov o mne. Uvedomila som si, že blog mám už dosť dlho na to, aby ste ma spoznali troška viac. Určite mi dajte vedieť, či máme niečo spoločné, alebo vám niečo príde divné. Želám vám krásnu nedeľu! Mňa čaká ešte plno učenia, tak vy, čo toho nemáte tak veľa užívajte si voľno a krásne počasie (ak je teda rovnaké ako u nás). Mala som dosť nabitý program tento víkend, tak inokedy u mňa už na učenie čas neostal.

6

1. Rada čítam. Zbožňujem držať knihu v ruke, cítiť ju, listovať v nej a ponoriť sa do príbehu. Taktiež zbožňujem kníhkupectvá, prechádzať sa tam a objavovať nové knihy.

2. Som závislá na rúžoch a dokázala by som si ich kupovať každý deň.

3. Zbožňujem oreo a arašídové maslo.

4. V škôlke som nechcela rozprávať. Sama nechápem prečo, ale nikdy som učiteľkám nepovedala žiadne slovo. Rozprávala som sa tam len s mojou kamarátkou.

5. Moje obľúbené číslo je 5. Nemám tušenia prečo, asi mi ani žiadne šťastie neprinieslo, len som sa rozhodla, že to bude pre mňa dobré číslo. Narodila som sa 5. apríla, tak to bude možno dôvod, prečo je to práve toto číslo.

6. Nemám rada dlhé rukávy. Najradšej mám 3/4 rukáv alebo potom tielka. Ak aj mám niečo s dlhým rukávom nosím to stále vyhnuté. Jedine dlhý rukáv znesiem u kabátoch, to ani inak nejde..
Nepojmenovaný 1 7. Nikdy som nefajčila a ani som neskúšala cigaretu.

8. Som si istá, že jedno z mojich najlepších rozhodnutí bolo založiť si blog. Je to niečo, čo ma už niekoľko rokov baví a myslím, že ma to ešte aj dlho bude baviť.

9. Najradšej nosím neutrálne farby (čierna, biela, sivá, krémová, tmavo modrá..). Na druhej strane však nerada nosím oranžovú a žltú farbu.

10. Keď som sama doma rozprávam sa sama so sebou. Často aj v angličtine. Dlho som si myslela, že som divná, ale zistila som, že to tak má viac ľudí. Ako ste na tom vy?

11. Zbožňujem svojich kamarátov a rada s nimi trávim čas.

12. Mám len niekoľko najlepších kamarátov, ale ide mi skôr o kvalitu ako kvantitu. Vždy si cením kamarátov, ktorým môžem povedať všetko a neodsúdia ma, môžem im veriť a nesklamú ma a sú tu so mnou aj v najťažších chvíľach.

13. Som závislá na seriáloch a vedela by som ich pozerať stále. Najradšej mám Gossip Girl, Once Upon a Time, Pretty Little Liars, The Originals, Keeping Up with The Kardashians..
Nepojmenovaný 2 14. Strašne rada hrávam The Sims. Hrám to už od jednotky a stále ma to baví a nemôžem si pomôcť.

15. Som závislá na mobile. Prvá vec ktorú ráno urobím je, že skontrolujem mobil. Cez deň ho mám stále pri sebe a kontrolujem sms-ky a sociálne siete.

16. Hovorím po slovensky, maďarsky, anglicky. Učím sa však aj po nemecky, ale to mi vôbec nejde.

17. Myslím si, že New York a Los Angeles sú najlepšie miesta na svete aj keď som tam nikdy nebola.

18. Rada kreslím, ale nemám na to veľa času. Na základnej škole ma to bavilo a kreslila som celkom často.

19. Nikdy som neletela lietadlom.

20. Verím na Karmu a myslím si, že všetko čo robíme sa nám v nejakom smere vráti. Či je to dobré, alebo zlé..

Komentáre

  1. Asi 3/4 faktů úplně sedí na mě :D :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak 6. sedí i na mě, já dlouhé rukávy naprosto nesnáším, nemám ani jedno triko s dlouhým rukávem, pouze svetr a pouze jeden :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. 3/4 rukávy tiež milujem. Ked mám niečo dlhé, často sa pristihnem pri tom, ako si tie rukávy vyhŕňam.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja sa rada prechádzam po kníhkupectvách a celkovo zbožňujem knihy a ich vôňu, avšak viac ako deväťdesiat percent kníh čítam na mobile. Je to pre mňa omnoho pohodlnejšie, keďže často chodím z miesta na miesto a neviem si predstaviť, že by som so sebou mala zakaždým ťahať obrovskú knihu.
    Tiež nenávidím dlhé rukávy. Ešte aj keď je niekde chladno a cítim, ako mi mrznú prsty, tak ich mám vyhrnuté. Vadí mi, keď mi zavadzajú a i ja ich znesiem iba na kabátoch a bundách.
    Ja som si tiež myslela, že som jediná, ktorá sa rozpráva sama so sebou po anglicky :D Takže som rada, že nie som sama, ktorá to robí :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ne, asi dlouhý rukávy a cigaretu mám stejně :D a poslední dvě taky. hrozně se bojim lítání. takže bych do letadla ani nevzlezla, ale asi jednou budu muset. Amerika je můj sen :)
    jinak založila jsem si novej blog, jane jestli si pamatuješ :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Joo. New York a Los Angeles. <3
    Dlouhe rukavy, blog, letadlo, mobil.. to mame stejny. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tyhle články čtu ráda a mám teď chuť na arašídové máslo, nějak jsem se u toho bodu zasekla. :D haha

    OdpovedaťOdstrániť
  8. já jsem zase hrozně ráda, že ještě bloguješ, protože většina, co jsem měla v oblíbených už nebloguje :/.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Taky nemám ráda dlouhé rukávy. Mamka pak nemůže pochopit jak můžu nosit i v zime trička na ramínka :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Celkom dosť vecí máme spoločných (napr. 3,8,12,14,15,17,20 a ešte niekoľko:)). Kedysi som strašne rada čítala knihy no asi tak na rok som nejako prestala a teraz som sa znovu vrátila k čítaniu, konkrétne vďaka filmu Labyrint: Útek lebo bola som na tom v kine a ten film bol taký úžasný že som si hrozne chcela prečítať knihu. Čoskoro bude preložená 2. časť na ktorú sa teším, aspoň to tak už nespravím že si najskôr pozriem film a potom knihu, nie nemám to takto rada. Tiež si chcem strašne prečítať Na vine sú hviezdy keďže tú knihu všetci chvália :) Som strašne, ale že úplne strašne závisla na seriáloch. Proste stále pozerám nejaké seriály, the originals, pll, tvd, ouat, american horror story, awkward, the 100, a ešte niekoľko, a môj najobľúbejnejší je určite teen wolf! taktiež sa sama so sebou rozprávam najme po anglicky, ja fakt nechápem prečo. Ešte k tomu neviem dobre anglicky tak tak nejako náhodne zložím nejakú vetu a proste sa začnem tak rozprávať alebo sa tvárim že som nejaká celebrita :D Oh bože som divná.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Arašídové máslo také miluji! :D A dostala jsem na něj teď šílenou chuť. No a knížky, no comment :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tyhle články vážně zbožňuju ♥ Sice zrovna tebe jako blogerku znám už nějakou tu dobu ale stejně je nekonečno věcí, které o tobě nevím:) Třeba jsem překvapená, že nemáš ráda dlouhé rukávy. Já si je v poslední době úplně šíleně oblíbila ale na druhou stranu nedám dopustit na tílka a to ani v zimě:) Většinou je zkombinuji s nějakým svetříkem nebo cardiganem a jsem spokojená:D:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Pekný článok :) Fakty ma vždy zaujmú - rada sa totiž dozvedám o blogerkách viac :) A pekné fotografie <3

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.
    Swimwear giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Skvělé fakty a moc pěkné fotky :). Já taky miluju arašídový máslo a oreo
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
La La La
Konečne je teplo! Už som mala plné zuby zimy a neustáleho striedania zimného a letného oblečenia a…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…