Social Media Icons

slide code

MONTHLY FAVORITES ♡ APRIL 2014

Apríl zachviľu končí a tak som sa rozhodla pridať Monthly Favorites, kde je všetko možné, čo som tento mesiac zbožňovala. Pokúsim sa tento typ článkov pridávať pravidelne, tak dúfam, že sa mi to podarí. Zaujímalo by ma, čo ste vy tento mesiac zbožňovali, tak mi určite dajte vedieť!

Konečne som začala čítať knihu, ktorú už zrejme asi každý čítal - Na vine sú hviezdy od Johna Greena, ktorú som dostala na narodeniny. A obľúbená Milka Oreo, keďže už bola tá Veľká noc.





Z kozmetiky som najviac používala make-up od Rimmel - Stay Matte, ktorý je skvelý, ale aj keď mám najsvetlejší odtieň, stále mi je troška tmavý, tak bude lepší na leto. Špirála tiež od Rimmel - Lash Accelerator Endless, ktorú som si tento mesiac kúpila a je skvelá! Rúž od Essence v odtieni 08 - Colour Crush mám už síce dlhšie ale tento mesiac som ju používala najčastejšie a myslím, že na toto obdobie je to úžasná farba.


Obľúbená udalosť za tento mesiac sú určite moje narodeniny, ktoré som si užila. Za pár dní ma čakajú aj meniny, tak dúfam, že budú aspoň z polovice tak dobré ako narodeniny. Tiež bola Veľká noc, ktorú ja osobne neznášam, všetko to polievanie.. Ale tento rok to zas tak hrozné nebolo, strávila som čas s rodinou a kamarátmi, čo je vždy dobré :)
 
Cosmopolitan ma tento mesiac veľmi potešil, keď som na titulke našla moju obľúbenú Lauren Conrad, ktorá má skvelý štýl a zbožňujem ju už od The Hills, kde hrala. A rozhovor s ňou ma v Cosmopolitane určite len potešil.



Ďalším obľúbencom bol seriál Once Upon a Time, ktorý úplne zbožňujem! Tento mesiac som sa najviac tešila na Outlaw Queen, ktorých úplne zbožňujem! Pozeráte to niekto?



Komentáre

  1. Asi si budu muset tu knížku přečíst, protože všichni říkají, že je úžasná :D
    tonyhumble.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já ji také nečetla, ale asi si na ní budu muset udělat čas :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No mňam, tu Oreo Milku bych si hned s chutí dala. Jinak máš to tu vážně nádherné :-)!
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na vine su hviezdy je moja oblubena <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mňam, čokolády Milka zbožňujem, ale túto som ešte nevyskúšala, ani neviem prečo. Asi sa po nej v obchode najbližšie poobzerám :) Inak tiež som si tento mesiac kúpila riasenku od Rimmelu a som spokojná! :)

    Stray Alley

    OdpovedaťOdstrániť
  6. a o čem ta knížka je ta na vine su hvezdy?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odkedy Hazel v trinástich rokoch diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy v štvrtom štádiu, pripravovala sa na vlastnú smrť. Potom sa stal medicínsky zázrak a metastázy v pľúcach sa jej zmenšili. Odvtedy nechodí do školy, nemá priateľov a nevie, ako vyzerá normálny život, lebo je hadičkami pripútaná ku kyslíkovej fľaši a užíva silné lieky, aby sa nádory nerozširovali ďalej. Na nenávidenom stretnutí podpornej skupiny pre pacientov s rakovinou však spozná Augusta Watersa, ktorý má štýl, rakovinu na ústupe a oči len pre ňu. S ním začne objavovať dosiaľ nepoznaný svet lásky na pomedzí života a smrti. :))

      Odstrániť
    2. aha...no ...myslela jsem, že to bude něco jinýho...dobrá je tam ta láska, ale číst si o rakovině...toho je dost v reálu :-)

      Odstrániť
  7. Nilka Oreo <3 knihu som citala paradna! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ta milka! ta kniha! uááá boží boží boží:D.) a na once upon a time nakoukám, ale láká mě to moc!:D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

Thankful.
Konečne som sa dokopala k tomu, aby som si sadla za notebook a napísala zas niečo na blog. Po posl…
Hey Autumn!
To, že jeseň je mojím obľúbeným ročným obdobím už nie je žiadne tajomstvo. Milujem všetko, čo sa j…
Šaty môjho leta
Leto síce nie je moje obľúbené ročné obdobie, no aj napriek tomu ho mám za niektoré veci rada. Mil…
Ako spomaliť čas?
Nezdá sa vám, že svet ide príliš rýchlo ? A mám pocit, že čím som staršia, tým sa život deje rýchle…