Social Media Icons

slide code

Love Lips vs. Color whisper

Nedávno som si v drogérii kúpila novinku od Dermacolu o ktorej ste už určite počuli. Je to Love Lips. Práve túto novinku chcem dneska porovnať s niečím podobným "balzámo-rúžom" od Maybelline - Collor whisper. Snažila som sa to zhrnúť skôr tak stručne, ako keby som o tom mala vypisovať dlhé články.


LOVE LIPS by Dermacol - Balenie je veľmi pekné, pripomína Baby Lips od Maybelline. Avšak, srdiečkový tvar mi príde dosť nepraktický a pri nanášaní si musíte dávať naozaj pozor. Myslím, že veľkou výhodoou na leto je aj SPF 15. Hydratuje naozaj veľmi pekne, jemne farbí. Výdrž nie je žiadny zázrak, ale to sa pri balzamoch môže čakať. Ale balzám ako taký je naozaj jemný a na perách pôsobí naozaj dobre. Za plus považujem určite aj výber zo 6 vôní/farbí. Ja mám 04, čo je jahoda.

COLOR WHISPER by Maybelline - Color Whisper určite väčšina z vás má. Mám ho asi o niečo radšej ako Love Lips, síce nehydratuje a povedala by som, že je to skôr rúž ako balzam (čo je presný opak Love Lipsu). Na výber máte z množstva odtieňov (ja mám 160 rose of attraction). Výdrž tu tiež nie je úžasná, je jemný, na perách pôsobí tiež dobre, avšak toľko nehydratuje. Príjemne vonia, nelepí, nevysušuje pery. Tiež sa mi veľmi páči jednoduchý obal.
























Musím povedať, že mám asi o niečo radšej Color Whisper, ale Love Lips som si tiež veľmi obľúbila a posledné dni ju nosím takmer stále. Lacnejší je Love Lips, ten stojí tuším 3€ a Color Whisper 4€, avšak obidva výrobky vám môžem len odporučiť, už si len vybrať, či chcete viac balzam, alebo rúž. Ktorému dáte prednosť vy?

Komentáre

  1. Dermacol by som možno brala :) Ešte uvidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Uvažovala jsem nad Color whisper, ale teď se mi celkem líbí i Love lips, takže nevím jak to dopadne. Uvidím podle odstínů :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pozeralasom dermacol minule v DM ale tu najbledšiu farbu ale tiež sa mi nepozdaval ten srdiečkovy strih:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadají oba lákavě ale asi bych dala přednost Love Lips:P:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

i love you ♥

Most Loved

KILL EM WITH KINDNESS
Hiii! Dúfam, že máte pekný víkend a dneska vám ukážem outfit, ktorý som mala na výlete v Bratislav…
Ovečka
Konečne sa dostávam k písaniu článkov. Ešte ma čaká týždeň voľna pred začiatkom nového semestra, t…
AUTUMN/FALL MUST HAVES!
Ahojte! Dnešný článok je znova jesenný a sú to moje jesenné essentials! Nájdete tu beauty, fashion…
Thankful.
Konečne som sa dokopala k tomu, aby som si sadla za notebook a napísala zas niečo na blog. Po posl…